Novinky, které připravil Netflix na druhou polovinu června

Novinky, které připravil Netflix na druhou polovinu června
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix si zakládá na stálém přísunu novinek různých žánrů, aby si v jeho programové nabídce každý vybral. Přichází tak nové filmy nejen americké produkce, ale také pokračování již osvědčených seriálů.

15.6. Velký průvodce uvolněním mysli (USA 2021)

Animovaný dokument, který by měl pomoci všem, kdo se potřebují naučit zapomenout na stres a uvolnit se.

16.6. Město tučňáků (Jižní Afrika 2021)

Dokument vypráví o malebném jihoafrickém městě, kde se shromažďuje skupina ohrožených tučňáků, kteří hledají kamarády, vychovávají rodiny a seznamují se s místními obyvateli.

17.6. Ali a královny (Indonésie 2021)

Po otcově smrti se teenager vydá do New Yorku hledat svou odcizenou matku a brzy najde lásku a přátelství na nečekaných místech.

17.6. Katla (Island 2021)

Sci-fi seriál pro milovníky žánru rozvíjí tajemný příběh událostí, které nastanou rok po erupci subglaciální sopky Katla. Mír a klid v malém městečku Vik je dramaticky narušený řadou nepředvídatelných událostí.

17.6. Temné léto (USA 2019-?)

Druhá řada hororové série je plná zombíků, kterým musí čelit skupina cizinců. Tato řada má 9 epizod a seriál by měl pokračovat dál.

18.6. Nejúžasnější ubytování světa (USA 2021)

Reality-show: Tři cestovatelé navštěvují prázdninové pronájmy po celém světě a sdílejí své odborné tipy a triky na ubytování s různými finančními možnostmi.

18.6. Otcovství (USA 2021)

Když se Matovi narodí dcera, netuší, že hned následující den se mu život obrátí naruby. Jeho žena den po porodu umírá a on tak zůstává na péči o dceru sám.

18.6. Elita (Španělsko 2018), hodnocení 84 %

Přichází už čtvrtá řada populárního seriálu ze studentského prostředí. Tato série má 8 epizod a natáčení pokračuje.

23.6. Květinový dům (Mexiko 2021)

Krimi komedie se točí kolem zlomyslného plánu, kdy se chtějí sourozenci vloupat do svého bývalého rodinného domu, kde má být ukrytý poklad nesmírné hodnoty.

24.6. Nahý režisér (Japonsko 2019), hodnocení 77 %

Druhá série úspěšného seriálu, který vypráví příběh zajímavého může, který se i navzdory neúspěchům dokázal prosadit. Rozvíjí se osud neúspěšného prodejce anglických knih, který se souhrou náhod stává porno režisérem. Nečekejte lacinou erotiku, vše je natočeno velice důvtipně a seriál nechává nahlédnout pod pokličku japonské kultury a mentality, která u nás není tak známá. Druhá série má 8 epizod.

30.6. Amerika (USA 2021)

Animovaná parodie na americkou válku za nezávislost. V originálním znění možná poznáte, že George Washingtona namluvil Channing Tatum.

Zdroje: