Brutální pranice a mixed-martial-arts, a to vše s Halle Berryovou na Netflixu

Brutální pranice a mixed-martial-arts, a to vše s Halle Berryovou na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Halle Berry se poprvé za svojí dlouhou kariéru pustila do režírování. Ve svém debutu "Bruised", což se v češtině přeložilo na „Modřiny“, hraje tvrdou bojovnici smíšených bojových umění čili mixed-martial-arts. První trailer nyní vyšel a podle něj se můžeme těšit na dobré bojové choreografie.

Halle Berry – univerzální hvězda

Ať už v sérii X-Men, ve snímku James Bond 007 – Dnes neumírej nebo ve spíše nešikovně natočeném superhrdinském filmu Catwoman – Halle Berryová několikrát ve své kariéře prokázala náklonnost k akčním filmům a bojovým choreografiím. Ve svém novém filmu Modřiny ukazuje, že hollywoodská herečka dokáže být i přímo v centru akčního bojování. Už v upoutávce na film se nám Berryová představuje jako nakřáplá bojovnice MMA v brutálních soubojích, s hlubokými kruhy pod očima a krvavým obličejem.

Navíc figuruje Halle Berryová jako režisérka tohoto dramatu. Berryová nahradila v té době režiséra Nicka Cassavetese, který měl projekt původně režírovat. Mimo Berryové se můžeme taktéž těšit na další obličej z X-Men –⁠ Adana Cantoa, Sheila Atimovou, Leila Lorenová a hvězda z filmu Duna, Stephen McKinley Henderson.

Děj „Modřin“

Jackie Justiceová (Halle Berryová) bývala úspěšná bojovnice MMA, než upadla v nemilost po drtivé porážce. Její odchod ze sportu také poznamenal její sociální život. Nabídka, aby se vrátila do ringu, přijde Jackie vhod, ale její manažer a přítel Desi (Adan Canto) zpočátku dostal nabídku jen pro ilegální rvačku. Jackie nicméně pracuje na svých starých silách, aby měla ještě jednu poslední šanci na úspěch. Osud bojovnice ale nabere další obrátky, když u dveří stojí její syn Manny (Danny Boyd Jr.), kterého kdysi opustila.

Níže se můžete podívat na trailer

 

 

Zdroj: