Nově plánovaný seriál na Netflixu znovu oživí pána čtyř živlů –⁠ Avatar: Legenda o Aangovi dostane live-action adaptaci

Nově plánovaný seriál na Netflixu znovu oživí pána čtyř živlů –⁠ Avatar: Legenda o Aangovi dostane live-action adaptaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již nějakou dobu je známo, že Netflix oživí hitovou animovanou sérii Avatar: Legenda o Aangovi, tentokrát ale jako live-action adaptaci, tedy s opravdickými herci. Dlouhou dobu nebylo jasné, kdo převezme všechny hlavní role tohoto seriálu, teď to ale víme.

Známá seriálová tvář

Daniel Dae Kim, který je nejvíce známý ze seriálů Lost a Hawaii Five-0, si v nadcházející sérii Netflix Avatar: Legenda o Aangovi zahraje ikonického pána ohně Ozaie. Tyranský vládce Ohnivého národa, který se chce stát nejvyšším vládcem celého světa, je jedním z nejsilnějších padouchů seriálu. V legendárním animovaném seriálu, jehož vysílání začalo 2005, byla tato postava původně dabována Markem Hamillem.

Kim jako jeho nástupce má tedy velmi ohromnou předlohu, ale tvůrce seriálu Albert Kim si je jistý, že Daniel roli dokonale zahraje. K tomu mu pomáhá fakt, že seriálová hvězda byla i součástí originálního seriálu (daboval generála Fonga v jedné epizodě druhé sezóny).

Další herci

Daniel Dae Kim je tím pádem nejnovější přírůstek k již známému předchozímu obsazení kolem Gordona Cormiera (Aang), Kiawentio Tarbellové (Katara), Iana Ousleyho (Sokka) a Dallase Liu, který ztělesňuje Kimova sériálového syna Zuka. Na kvarteto v hlavních rolích se můžete podívat i ve videu, které najdete níže.

Zatím není známo, kdy přijde Avatar: Legenda o Aangovi na Netflix. Neočekáváme však, že první sezóna série (za kterou je zodpovědný tvůrce a producent série Albert Kim) začne dříve než na konci roku 2022.

Kdo ale nechce čekat, může se podívat na Netflixu na film Poslední vládce větru.

 

 

Zdroj: