Nejvytíženější česká dětská hvězda pověsila herectví na hřebík, dnes se Lucie, postrach ulice věnuje pomocné režii

Nejvytíženější česká dětská hvězda pověsila herectví na hřebík, dnes se Lucie, postrach ulice věnuje pomocné režii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Žaneta Fuchsová hrála jako dítě ve více než 30 československých filmech, na konzervatoř jí ale nevzali pro nedostatek talentu. Dnes má 2 děti a stále pracuje na place, akorát že za kamerou.

Před kamerou v 5 letech

Poprvé se Žaneta objevila na place, když měla pouhých 5 let. Do konkurzu na dětský film Kočičí princ jí přihlásil tatínek, jako malá prý byla hyperaktivní a velice živá, mohla by se tak před kamerou nějak ventilovat. Porotu okamžitě okouzlila svým kukučem a bylo vymalováno. Žaneta Fuchsová natočila pohádku Kočičí princ a od té doby neměla jako dětská hvězda o nabídky nouzi.

Lucie, postrach ulice

Asi je málo lidí, kteří by si tyto filmy nepamatovali. Lucie jako malá rebelka, která má 2 zvláštní kamarády, chobotničky vyrobené z formely. Tento projekt byl natočen v koprodukci se Západním Německem a byl tak úspěšný, že se dočkal i pokračování. V té době nebyl nikdo, kdo by malou Žanetu neznal.

Nedostatek talentu

Po ukončení základní školy chtěla jít původně na střední zdravotnickou, místo toho se ale rozhodla stát profesionální herečkou, a tak se přihlásila na konzervatoř. Tam ji ale nevzali, údajně pro nedostatek talentu, což byl s jejím portfoliem vcelku paradox. Žanetě se zhroutil svět a nevěděla, co má dělat. Po revoluci se nabídky nehrnuly a ona se svého hereckého snu vzdala.

Dnes opět na place

Žaneta vystudovala ekonomku, chvíli se živila jako sekretářka, chvíli jako účetní a později nastoupila do castingové agentury. Během let také porodila 2 děti, které ji rovněž na nějakou dobu "zaměstnaly".

Z castingové agentury se dostala až do produkčního týmu a dnes opět pracuje v zábavním průmyslu. V současnosti je pomocnou režisérkou nekonečného seriálu Ulice.