Největší sympaťák seriálu Ulice pro rok 2022 je na světě. Volili byste tak i vy?

Největší sympaťák seriálu Ulice pro rok 2022 je na světě. Volili byste tak i vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od loňského roku vévodil na trůnu on. Letos ho ale o další vítězství připravil jiný muž. I když mu spousta hlasujících zachovala sympatie i pro tento rok, ani tak to nestačilo a na následující rok je tento výsostný post obsazen někým jiným.

V roce 2021 vyhrál diváckou anketu Největšího sympaťáka Ulice Jiří Štrébl. Kdyby vám to jméno nebylo na první pohled povědomé, jedná se o bodrého a hlučného Miloše Knoblocha. Jeho pusa je rychlejší než vlak a jeho slova jsou stejně tak hlučná. Nejdříve řekne a potom až přemýšlí.

Co se týče žen, jeho jedna jediná je Eva. Jediná je však proto, že si ho umí ohlídat. Miloš totiž okouzluje ženy na potkání, a když mu nějaká padne do oka, dokáže i originálně básnit. Každou ženu tím však spíše zaskočí, než že by jí to imponovalo. Miloš Knobloch je jako slon v porcelánu, pokud jde o ženy, ale jako kamarád je nejvěrnější a nejobětavější na světě.

Co rada, to perla, ale každý jeho přítel se na něj může stoprocentně spolehnout. To a jeho specifický humor byly nejspíše těmi taháky, díky kterým v anketě zvítězil. 

Letos se volilo znovu, ale Miloše Knoblocha a jeho svéráznost převálcoval jiný chlap. S minulým vítězem nemá naprosto nic společného. Snad jen to, že jsou oba nepostradatelnými a výraznými hrdiny Ulice. V případě letošního vítěze se dá skutečně mluvit o hrdinovi.

O hrdinovi, který opatruje ženu svého života a brání ji před vším zlým. Řeč je o majoru Jiřím Hermanovi. To je letošní Největší sympaťák seriálu Ulice. Diváci, obzvlášť divačky, ho považují za charismatického muže s hlubokým pohledem a hlasem. Ale co by byla tvář bez charakteru.

Jiří Herman, tedy Jan Holík jako Jiří Herman, okouzlil svým nekompromisním chováním a přímým a rovným přístupem. Na druhou stranu také ukázal, že se jen tak nevzdá, pokud mu do cesty vstoupí žena jeho života. Je pro ni ochoten udělat cokoliv. Tím vším dokázal, že si titul sympaťáka pro rok 2022 zaslouží. 

Zdroj článku:
  • Autorský text