Vzpomínáte na nejromantičtější momenty v ZOO?

Vzpomínáte na nejromantičtější momenty v ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednoznačně nejsledovanější pár z pohledu vznikající lásky byla bezpochyby ústřední dvojice seriálu – Petr Kříž a Viky Janečková v podání Roberta Urbana a Evy Burešové. Již od jejich prvního setkání se dá říct, že mezi touto dvojicí přeskočila jiskra, přestože si to zpočátku ani jeden z nich pravděpodobně neuvědomoval.

Petr a Viky

Zatímco Petr byl po většinu času slepě zamilován do své tehdejší přítelkyně Markéty, snažila se Viky všemi možnými prostředky získat soudcovu přízeň. Jistě si vzpomenete, jak mu například darovala oblíbenou gramofonovou desku či holicí břitvu. Jako Lady X mu věnovala nejednu píseň během svých vystoupení v baru. V rámci svého vydávání se za dvojče Alex si pak s Petrem udělala krásný večer s vínem, svíčkami a romantickou hudbou, kdy se zamilovaná atmosféra dala prakticky krájet.

Boj Adama a Alberta o přízeň Aničky

Na druhé místo za Petra a Viky patří zajisté romantické vzplanutí Aničky Sid Novotné k Haďákovi. To, že se právě tihle dva dají dohromady, si po zhlédnutí prvních epizod myslel asi jen málokdo. Haďákova pověstná odtažitost od všech okolo sebe nedávala tomuto osamělému muži příliš příležitostí k nalezení lásky. Anička se snažila najít si k němu cestu, bohužel se jí to vůbec nedařilo a jakýkoliv úspěch byl okamžitě zmařen z Adamovy strany.

Anička nakonec našla dočasné útočiště v náruči Alberta Poláka, se kterým chvíli chodila. O romantice zde však nelze moc hovořit. Postupem času však Adamovy ledové city začaly tát. Nakonec tak strávili například společnou noc v ZOO, díky které měli možnost se lépe poznat. Anička navíc poodhalila tajemství Adamovy nemoci – v době, kdy se nemohl prakticky postavit na vlastní nohy, se o něj s velkou péčí starala. Scény, kdy hodiny strávila vedle Adama na jeho posteli a opečovávala ho, byly jen důkazem lásky, kterou k němu cítí.

Další vyznání lásky v ZOO

Kromě ústředních postav jsme měli šanci vidět romantické momenty i u postav vedlejších. O projevy lásky ze strany hned několika mužů tak neměla nouzi například ošetřovatelka Eliška. O její přízeň se totiž v první sezóně ucházeli její kolegové z řad zaměstnanců ZOO. Mezi nimi pak romantickými gesty nad ostatními vyčníval bezpochyby fotograf Robert, který se Elišku snažil potěšit nejrůznějšími dárky, které chtěla, nebo se ukázkově staral o její dva syny. Tomuto páru pak přál nejspíš každý divák.

S novou sérií ZOO nás jistě čekají další krásné milostné a láskou prosycené momenty, u kterých budou srdce diváků naměkko. Spolu s novými postavami tak možná dostaneme naservírovanou další dávku romantiky.

Zdroj článku:
  • Autorský text