Nejpřeceňovanější herci a herečky Hollywoodu

Nejpřeceňovanější herci a herečky Hollywoodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natočit hollywoodský trhák je jedna věc, stát se tím ale uznávaným a oblíbeným hercem je druhá věc. Někdy může dobrá role znamenat začátek úspěšné kariéry, ale pokud bude stát jméno výš než herecký výkon, stane se z tohoto herce velmi rychle přeceňovaný herec.

Megan Fox

Hvězda z filmů „Transformers“ či „Mizerové II“ je herečkou, které se dostává velké pozornosti. Její status celebrity je bezpochyby zasloužený, protože patří mezi nejoblíbenější herečky na celém světě. Je krásná? Určitě, ale uvidíme u ní kvalitní herectví? Ani ne. Nezdá se, že by její herecké schopnosti byly na takové úrovni, kde by měly být. Pokud herečku milujete, skvěle, ale co se týče hereckého talentu jí asi nepochválíme. Sice je celkem v pořádku, ale nijak zvlášť se její mimika neprojevuje.

Adam Sandler

Sandler je opravdu zábavný člověk, některé jeho filmy (především jeho dramata) se fakt povedly. Jenže někdy se jeho herectví i komedie pohybují na velmi nízké úrovni. Například snímky „Billy Madison“ a „Rivalové“. Některé scény prostě jen bolí, protože infantilní chování postav je bohužel strašně přehnané. Největší škodu si Sandler ale udělal s komedií „Jack a Jill“, která vyhrála rekordní počet Zlatých malin. Jeho herectví nebylo vždy tak hvězdné, jak by mělo být, a zcela jistě se některé filmy neměly tolik proslavit. Určitě je Sandler přeceňován, ale aspoň to je sympaťák.

Charlie Sheen

Charlie Sheen často plní stránky bulvárních titulů, nejčastěji ale kvůli chování během natáčení i mimo něj. Být středem pozornosti neznamená, že jste tam kvůli svým skvělým hereckým dovednostem. Jistě, Sheen je milovaným hercem z velké filmové rodiny, pokud se ale zrovna nejedná o „Žhavé výstřely“, hraje nejčastěji sám sebe, jen s jiným jménem. A dá se tomu pak opravdu říkat skvělé herectví? Nejlépe se to dá poznat v seriálu „Dva a půl chlapa“. I když nás tam skvěle bavil a patřil mezi nejoblíbenější seriálové charaktery všech dob, nakonec se „Charlie Harper“ choval přesně tak, jako Charlie Sheen.

Madonna

V době, kdy se Madonně dařilo ve filmech „Velké vítězství“, „Dnes neumírej a „Evita“, získala spoustu pozornosti pro svůj zvláštní životní styl a politické názory, ale zrovna její herectví si pozornost moc nezaslouží. Její jméno je samozřejmě spojeno s úspěchem, není člověk, co by ji neznal, ale pravděpodobně ne kvůli herectví. Má skvělé písně a titul „popová královna“ si zajisté zaslouží, Oscara ale asi nikdy nevyhraje.

 

Zdroj:

  • autorský text