Nejkrásnější herečky ze seriálu Ulice

Nejkrásnější herečky ze seriálu Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V minulé části jsme se podívali na ty největší kočky z Ulice. Řeč je samozřejmě o herečkách, které zaujaly převážně mužské publikum.

Jana Bernášková

Možná ne úplně známa Jana Bernášková, která hrála Alžbětu přezdívanou jako Bety. Dnes již 40letá žena si zahrála ve více než 100 epizodách v Ulici a nyní se věnuje své bohaté kariéře herečky. Účinkuje v mnoha seriálech a také se věnuje divadlu.

Veronika Čermáková Macková

Naše krásná, milá a snaživá učitelka Magdalena. Magda je ve svých 27 letech velmi mladou a krásnou slečnou. Z Ulice ji známe jako učitelku, kolem které se pohybuje mnoho mužů, zejména Mirek a Prokop. Není se čemu divit, Magda se nám zatím jeví jako milá, charismatická, pracovitá a dokonce i krásná žena. 

Jana Bernášková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sára Affašová

Jana Rytířová, tak ji všichni známe. Mladá, charismatická, temperamentní – to byla Jana. V její seriálové roli se kolem ní vždy muselo něco dít. A taky že se vždy něco dělo! Role Jany byla v seriálu dost často klíčová, a to především její vztahy s Brunem, občasné neshody s její matkou, hledání otce, milenecká aféra. Jana se také snažila stát se úspěšnou herečkou. V loňském roce její představitelka Sára v seriálu ukončila své působení.

Eliška Hanušová Bašusová

Elišku si pamatujeme jako usměvavou kamarádku a spolubydlící Jany. Ze seriálu ji známe jako Báru. Janě vždy stála po boku a byly velmi dobré kamarádky. Bára byla vždy stydlivá, nesmělá a moc nestála o něčí pozornost, a to až do té doby, co poznala Frantu a začali spolu chodit. Eliška se nedávno stala Maminkou a porodila syna, do té doby se rovněž věnovala na plno své herecké kariéře také v divadle.

Zdroje článku: