Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 1. díl

Nejhorších deset seriálů na Netflixu: 1. díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix má velký úspěch s vlastními filmy i televizními seriály, ať už „Domek z karet“, „Orange Is The New Black“ či „Stranger Things“. Ale ne každá originální show Netflixu byla geniální. Netflix dokonce tak často šlápl vedle, že se můžete těšit hned na tři články s nejhoršími seriály na Netflixu.

10. Nedostižný Cameron

Reality show „Nedostižný Cameron“, točící se kolem influencerovi na sociálních médií Cameronovi Dallasovi a jeho životě jako internetová superhvězda, mohla být cenným průzkumem podmnožiny internetové kultury, kterou se mnozí stále snaží pochopit a vyrovnat se s ní. Místo toho je to ale jen levná propagace Camerona, takže něco jako enormní instagramová story. Potenciál tu jasně byl, generační rozdíl mezi lidmi nad 40 let a mladými influencery je gigantický, a dobře udělaný seriál by mohl pomoct posílit pochopení pro mladé internetové podnikatele. Jenže takhle je to prostě jen špatné, protože to spíše vypadá jako nejdelší reklama pro jednu osobu všech dob.

9. Disjointed

„Disjointed“ je sitcom o každodenním životě Ruth Feldmanové (Kathy Batesová), královna legálního prodeje marihuany. Spolu s jejím čerstvě promovaným synem Travisem si pomalu ale jistě buduje monopol na konopí. To zní jako perfektní sitcom, která slibuje vám i vašim kámošům skvělé a vtipné scénky. A také musíme uznat, že Kathy Batesová je opravdu zábavná, ale bohužel autoři pořadu neumí využít její vrozený důvtip. A zbytek spoluherců je taktéž velkým kamenem úrazu. Kromě Batesové a Tona Bella (hrajícího Cartera z ochranky), je obsazení nedynamické a snadno přehlédnutelné. A aby toho nebylo málo, objevuje se zde tak neuvěřitelně otravné duo uklízečů, že tu televizi radši zhasneme, než abychom se dívali dál.

8. Haters Back Off

„Haters Back Off“ bylo zcela určitě myšleno jako komedie, jenže komedie jsou vždy riskantní. Ne každý má stejný smysl pro humor, a to platí hlavně pak, když má hlavní protagonistka silně afektovaný a naivně nepříjemný charakter. Jde o fiktivní youtuberskou hvězdu Miranda Sings, a buďme upřímní: buď jí člověk miluje, nebo nenávidí. Přímo ona se zde pokouší rozjet svou online kariéru. Problémem je, že Miranda je sice sebevědomá, co se týče zpěvu, tance, herectví a modelingu, ale bohužel úplně bez talentu, co se týče zpěvu, tance, herectví a modelingu. Colleen Ballingerová, stvořitelka a herečka za postavou Mirandy, je nepopiratelně talentovaná, ona umí zpívat, tančit i hrát. Jenže to, že se proslavila až poté, co ze sebe udělala nešikovnou Mirandu, je jen tragický výsledek toho, co si publikum přeje: čím blbější, tím více lidí se na to bude dívat. Talent už nikdo nechce vidět.

 

Zdroj: