Televize Nova láká diváky na návrat Čestmíra Mázla

Televize Nova láká diváky na návrat Čestmíra Mázla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se oblíbený lékař, který si v seriálu Ordinace v růžové zahradě zažil snad úplně všechno, z děje vytratil, byl z toho pomalu konec seriálu. TV Nova si byla dobře vědoma, že Petr Rychlý hrál jednu z postav, která držela seriál ve sledovanosti hodně vysoko.

Zřejmě televize neměla dost silné argumenty, aby herec v seriálu zůstal.

Po jeho odchodu bylo slíbeno mnoho zajímavých hereckých návratů a také nové tváře, ale v divácké oblíbenosti to rozhodně Rychlého nenahradilo.

Některé nové dějové linky jsou zajímavé, jiné trochu zdlouhavé a otravné. Hlavně je v seriálu většinou samé zlo a jen zřídka si osazenstvo kamenické nemocnice oddechne a zažije něco pozitivního. A když už se to stane, po troše štěstí přijde studená sprcha.

Připomeňme si svatbu Radky a Vojty. Když se konečně dostali k oltáři a nic svatbě nestálo v cestě, Radka skončila znásilněná a Vojta v base. A když se Vojta dostal ven, moc si manželky neužil, protože tentokrát šla do vazby ona.

A co Alena? Když si konečně našla trošku rozptýlení, čekalo ji nepříjemné chování Jakuba, a nakonec i trampoty s milencem Ondrou. A opět v okamžiku, kdy se děj stočil k tomu, že by mohla mít dítě a usmířit se s mladým milencem, tak prásk! Samovolný potrat a přítel s navrácenou rakovinou.

Alena a Ondra, zdroj: TV Nova

Od manželů Kalinových se očekávalo nahrazení Mázla. Jáchym byl jednou z oblíbených postav z minulosti a po čase se vrátil i se ženou v podobě Patricie Pagáčové, která se „z Ulice přestěhovala do Kamenice“.

Nic proti Patricii, vypadá dobře, ale dějová linka manželů Kalinových je jako horská dráha a kam povede? Stále ve stylu: Dnes se máme rádi, zítra se s někým omylem vyspíme a pozítří se máme zase rádi.

Seriál se proměnil ve sbírku tragických osudů a prakticky tam není nikdo, kdo by alespoň částečně vyvažoval špatné osudy. Mohla by to být třeba barmanka Lucie nebo Táňa a její návrat k Márovi. Jenže v okamžiku, kdy postava dospěje na čas do „pohodového děje“, vlastně z epizod vypadne.

Šťastný příběh už v Ordinaci prostě chybí a těch tragédií je nějak moc

Teď TV Nova oznámila návrat Čestmíra Mázla. Jenže to není úplně takový návrat, jaký diváci čekají. Alena prožívá těžké období a ve snech a ve vzpomínkách se jí bude zjevovat Čestmír.

Jenže to nejspíš nebudou žádné nové záběry, protože Rychlý kromě pracovního programu změnil i vzhled, a tak jedině, že by se Aleně zdálo, že neoholený Čestmír utíká před mexickými teroristy a míří domů.

Je škoda, že seriál teď v diváckých vodách „paběrkuje“. S přechodem na Voyo produkce bohužel nepředvedla dějové linky, které by diváky na placenou platformu přilákaly.

Zdroj článku: