Řídí traktor a nevadí jí ani válení v bahně. Natálie Halouzková má slušný potenciál být další seriálovou hvězdičkou

Řídí traktor a nevadí jí ani válení v bahně. Natálie Halouzková má slušný potenciál být další seriálovou hvězdičkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O zrzavé herečce se toho zatím moc nenapsalo, ale hlavní role v hodně propagovaném seriálu by jí mohla v začátcích kariéry prokázat velkou službu. Navíc seriál Dobré zprávy vyhnal herce i ven z ateliérů, což je pro diváky mnohem atraktivnější.

Natálie má ten správný věk, aby dokázala „chytit příležitost za pačesy“. Zrzka, které bude v lednu 22 let, si seriálový křest zažila v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde dostala příležitost ve všech třech řadách. Její postava Lady byla dcerou Zuzany Bydžovské. Diváky určitě zaujala ve filmu Něžné vlny (2013), kde byla mladší verzí hlavní hrdinky Ely.

Pravé dobrodružství na place ji však potkalo až se štábem Dobrých zpráv, kde hraje všetečnou Báru, která má sice velké srdce, ale bude potřebovat trochu životních zkušeností, což se určitě neobejde bez celé řady zakopnutí.

Zatím se divákům předvedla jako odvážná řidička traktoru, která se rozhodla zaskočit za svého tvrdohlavého otce v tradičním místním traktorovém klání a zajistit své vesnici vítězství. Kdo by myslel, že to v traktoru neřídila ona, tak by se spletl. A protože to bylo její poprvé (tedy to traktorové), určitě si zaslouží uznání.

Řidičský průkaz sice vlastní, ale s tak velkým strojem se setkala poprvé. Dublér za ní jel jen úsek, kdy bylo třeba jet svižně. Zbytek záběrů si herečka troufla natočit sama.

„Jela jsem celý okruh a přiznám se, že jsem z toho měla respekt. Den před natáčením jsem dostala školení, vyzkoušela jsem si jízdu a pan majitel traktoru mi všechno ukázal. Úskalí přišlo druhý den, kdy se vše točilo. Na plac přijeli s jiným, ještě větším traktorem. Bylo to pro mě nemilé překvapení, na úprk ale nebyl prostor,“ smála se herečka po natáčení, když své dojmy sdělovala v rozhovoru pro Prima Ženy.

Natáčení pádu z traktoru, zdroj: FTV Prima

A to nebyla jediná zapeklitá scéna, kterou si na čerstvém vzduchu před kamerou musela prožít. Její originální výstup z traktoru po vítězné jízdě byl sice kritiky trochu degradovaný, když podezřívali autory scénáře, že se inspirovali jednou nešikovnou třicátnicí v britské komedii, přesto však herečka musela z traktoru vypadnout. Bylo to však mírnější, než jak to působilo v seriálu.

Nejprve se natočily záběry, kdy padá na matraci a potom už jen šikovní mistři rekvizitáři připravili pěkné bahno, aby se seriálové Báře pěkně leželo.

„Naštěstí jsem to všechno nemusela dávat na první dobrou, jak se říká. Dobré bylo i to, že jsem nakonec nemusela do bahna padat, jen jsem si lehla a pěkně se v něm vyrochnila. Střih dokáže zázraky,“ směje se herečka.

Bára od bahna, zdroj: FTV Prima

Ještě ji čekal jeden křest, ale tentokrát už přece nebyl tak drsný. Schytala to dortem do obličeje od Tomáše Webera, který ji tak s plnou parádou přivítal do party v Dobrých zprávách. Šlehačka patří mezi její oblíbené pochutiny, jak Natálie přiznala, tak si možná i zamlsala. Jen se vše muselo povést na jeden záběr, tak se všichni museli moc snažit.

Je jasné, že si od některých kolegů v práci ještě nějaké legrácky užije, přestože se všichni tváří, jak jsou kamarádští. Možná ještě více dobrodružství nabídne dějová linka ze statku, kde se Bářini rodiče starají o pole a stádečko prasátek.

Zdroje článku: