Seriál Sestřičky: Co jste nevěděli o mladé herečce Natálii Halouzkové, která ztvárňuje adoptovanou Kateřinu

Seriál Sestřičky: Co jste nevěděli o mladé herečce Natálii Halouzkové, která ztvárňuje adoptovanou Kateřinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacetiletá Natálie Halouzková alias Kateřina Kinská ze seriálu Sestřičky je mladá a nadějná česká herečka, kterou můžeme na obrazovkách sledovat pravidelně v pondělí a ve středu od 20:15 na televizi Prima.

Narodila se v Jilemnici, do svých 6 let žila ve Špindlerově Mlýně, kde trávila hodně času se svými prarodiči. Pak se s rodinou přestěhovala do Prahy. Sympatická zrzka se objevila v několika snímcích.

Herecké začátky

Už ve čtvrté třídě si jí všimla žena z agentury. Ve škole probíhal školní jarmark, právě na této akci si jedenáctileté Natálie všimla. Dá se říct, že je její kariéra postavena na náhodě.

V 11 letech se objevila v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde si zahrála Ladu Smutnou. Její maminku Miladu Smutnou si zahrála filmová a divadelní herečka Zuzana Bydžovská.

Objevila se také ve filmu Jiřího Vejdělka z roku 2014 – Něžné vlny. V česko-slovenském filmu Všechno nebo nic si zahrála Táňu Pauhofovou za mlada.

V letech 2018 a 2019 si zahrála Anetu Vymešovou v českém komediálním seriálu Krejzovi.

Sestřičky

Seriál, který můžeme sledovat dvakrát týdně na televizi Prima. Právě v tomto seriálu z nemocničního prostředí hraje jednu z hlavních rolí, zdravotní sestřičku Kateřinu Kinskou. Na obrazovce ji můžeme nejčastěji vídat s parťačkou Barčou, kterou ztvárňuje maminka Míša Tomešová. Kdo by řekl, že je mezi nimi desetiletý věkový rozdíl?

Nedávno Kateřina zjistila, že je adoptovaná. Dlouho se snažila svou biologickou matku najít, ale i přes veškeré úsilí se jí to nepodařilo.

Rychle také skončila její láska s Matym. Oba to o sobě ví. Ví, že se mají rádi, ví, že k sobě patří. Jejich románek jim bohužel zkazila bufetářka Laura, která si vymyslela, že je těhotná. To Kateřině stačilo a vše skončila.

Jak se postava Kateřiny Kinské bude dále vyvíjet? Sledujte její roli v pondělí a ve středu.