Natáčení seriálu „Zaklínač" už druhá vlna koronaviru nezastavila

Natáčení seriálu „Zaklínač" už druhá vlna koronaviru nezastavila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charismatický protagonista, fascinující fantasy balada s nádechem středověku – to je současný skvost Netflixu inspirovaný romány Andrzeje Sapkowského. Jeho natáčení je v plném proudu. Po úspěšné první sezóně se tvůrci pustily do práce na pokračování.

Natáčení seriálu

Natáčení druhé série „Zaklínač" bylo na jaře přerušeno kvůli pandemii koronaviru a výroba se zastavila na celých pět měsíců. V srpnu se štáb sešel podruhé, aby se v práci pokračovalo a celou dobu natáčení jsou přijímána tvrdá bezpečnostní opatření, aby mohly práce na seriálu pokračovat. Pokud půjde vše podle plánu, měla by poslední klapka přijít v období ledna nebo února příštího roku. Tvůrci slibují, že by se nová řada mohla na obrazovkách objevit už v polovině příštího roku.

Před několika dny se filmový Geralt z Rivie (Henry Cavill) pochlubil svým novým brněním a fanouškům ukázal i fotku Ciri, která by měla být v druhé sérii bojovnější a rozhodnější.

Co už víme o ději?

Geralt z Rivie je přesvědčený o smrti Yennefer během bitvy o Sodden a bere princeznu Ciri na nejbezpečnější místo, které zná. Vede ji do míst, kde strávil své dětství a které hlídají lidé, démoni, králové a elfové. Ale Gerald musí chránit dívku i před tajemnou silou, kterou má v sobě.

Zatímco první série se inspirovala prvním a druhým dílem fantasy, další série čerpá z dalšího pokračování. Geralt se stane mentorem Ciri a pomůže jí najít si vlastní cestu. Na pomoc mu přijde i Vesemir.

V druhé sezóně se objeví nové tváře. Diváci se mohou těšit na Kristofera Hivjua, známého z „Hry o trůny“, kde vytvořil postavu zrzavého Tortmunda. Zde si zahraje Nivellena, prokletou postavu, která vypadá jako monstrum, ale ve skutečnosti to tak není. Velká očekávání provází postavu Vesemira, starého zaklínače a učitele Geralta. V roli se představí dánský herec Kim Bodnia a jeho postava bude mít ve druhé sérii významné místo.

Nezapomínejte, že je Geralt lovcem příšer, sérii bude provázet záplava páchnoucích tvorů.

Třetí a určitě ne poslední série

Skvělou zprávou pro fanoušky je, že je v plánu další série. Jde o prequel, který diváky zavede zpět o 1200 let do elfského světa. Půjde o příběh úplně prvního zaklínače a také o událost, kdy se spojil svět lidí, elfů a příšer.

Zdroj článku:
  • Autorský článek