Natáčení Batmana zastaveno kvůli koronaviru. Pozitivní test má hlavní hvězda filmu

Natáčení Batmana zastaveno kvůli koronaviru. Pozitivní test má hlavní hvězda filmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Server The Hollywood Reporter informoval o tom, že natáčení nového velkolepého snímku s Robertem Pattinsonem v hlavní roli muselo být pozastaveno. Důvodem je pozitivní test na koronavirus právě u hlavní herecké hvězdy.

Po přestávce zase pauza

Tenhle hollywoodský trhák se rozhodně pořádně prodraží. Sotva se práce na něm opět rozjela poté, co musely být filmařské práce na dlouhé týdny kvůli pandemii čínského viru pozastaveny, nyní to opět vypadá, že další klapka jen tak nepadne. Jako by Joker pozoroval, co právě Batman dělá, a snažil se mu jeho další triumf všemožně překazit.

Kdy bude premiéra?

Věříme, že dobré síly nakonec zvítězí, a že si Pattinson již brzy svou roli dokonale vychutná. Měl by si totiž tak trochu pospíšit – premiéra Batmana je naplánována na konec září příštího roku. Tak aby stihnul včas dolétnout do světových kin… I když jsme už dávno zvyklí, že kvůli koronaviru se odložilo kde co. Jarní premiéry máme v kinech letos na podzim, nebo se dokonce představí až v příštím roce. Pokud to tedy Batman nestihne, nic zásadního se nestane. 

Neuvedli, kdo se nakazil

Studio Warner Bros., které je za nový snímek zodpovědné, vydalo prohlášení. V tom uvedlo, že „člen štábu filmu The Batman měl pozitivní test na koronavirus a v souladu s danými pravidly je nyní v karanténě. Natáčení je dočasně přerušeno“. Nijak tedy nespecifikovali, kdo přesně se nakazil. Až později vyplavala na povrch informace, že se jedná o hlavní hvězdu filmu.

V nově připravovaném filmu The Batman se budeme moci těšit na Zoë Kravitz, Colina Farrella, Paula Dana, Andyho Serkise nebo Petera Sarsgaarda.