ZOO: Napětí mezi Aničkou a Sidonií: Budou mít zásahy Sidonie do vztahu Adama a Aničky fatální následky?

ZOO: Napětí mezi Aničkou a Sidonií: Budou mít zásahy Sidonie do vztahu Adama a Aničky fatální následky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaké to je, když se vám někdo snaží mluvit do vztahu? Rozhodně to není nic příjemného. Zvláště v případě, že tím někým je Sidonie Novotná. Budou mít její zásahy do vztahu Adama a Aničky fatální následky, anebo se i přes závažnost Sidoniiných kroků situace nakonec uklidní? 

Vztahy mezi Sid a Sidonii nejspíš nebyly nikdy úplně bezproblémové. Tyto dvě totiž pojí více než jen společné příjmení. Obě tyto ženy jsou sebevědomé, silné a odhodlané dosáhnout svých snů. A ve chvílích, kdy jsou jejich cíle a životní představy stejné, existuje mezi vnučkou a babičkou dokonalá souhra.

Jenže ne vždy se tyto dvě dokážou shodnout. V poslední době se spíš zdá, že jsou jejich sny a cíle úplně jiné. Ale jelikož je Sidonie starší a zkušenější, tak má dojem, že musí Aničce pomoci najít tu správnou životní cestu. Jenže Anča má na rozdíl od své babičky zcela jiné představy o dokonalém životě, a tak se tyto dvě bojovnice často ocitají na válečné stezce.

A přestože má Sidonie svou vnučku skutečně ráda, mnohdy si vůbec neuvědomuje, že místo toho, aby Aničce pomáhala, tak jí naopak velmi škodí. Mezi Sid a Sidonií je sice silné rodinné pouto, ale bude dost pevné na to, aby překonalo všechny jejich neshody?  

První velkou neshodu se jim za pomoci ostatních rodinných příslušníků podařilo překonat. Tehdy se Anička rozhodla, že nebude studovat prestižní školu v LA a stala se ošetřovatelkou v ZOO.

Chvíli to vypadalo, že na tuto skutečnost Sidonie nikdy nepřistoupí a že se od sebe navždy vzdálí. Jenže nakonec vše dobře dopadlo a vztah mezi babičkou a vnučkou byl zachráněn. Tehdy byla Sidonie nespokojená s tím, jakou pracovní cestu si Sid vybrala, jenže teď je v sázce mnohem víc. Láska! 

Co se stane, když Sidonie začne zasahovat do vztahu mezi Aničkou a Adamem? Jak moc bude odhodlaná jejich lásce zabránit a co všechno bude pro svůj záměr schopna udělat? 

Mezi Aničkou a Adamem je silné pouto. A není vůbec divu. Společně je totiž pojí několik těžkých okamžiků, které jeden díky druhému zvládli překonat. Ať už to bylo řešení problémů s pašeráky nosorožčích rohů anebo podpora při Adamově těžké nemoci. Nejsilnější zážitek však bezpochyby byl nedávný únos Aničky a Adamův obrovský podíl na její záchraně.

Od té doby oba odhodili veškeré zábrany a dali volný průběh svým vzájemným citům. A vypadá to, že je jejich láska skutečně velmi pevná. Nejprve to vypadá, že jim jejich vztah bude přát i Sidonie, jenže pak zjistí některé skutečnosti o Adamově minulosti, které ji přesvědčí o opaku.

A tak se nehodlá smířit s tím, že by její vnučka skončila s někým takovým, jako je Adam. Jak už jsme mohli vidět v předchozích situacích, tak se Sidonie nebojí použít ty nejsilnější zbraně k tomu, aby dosáhla svého. Nejprve se pokusí Adama přesvědčit, že pro Sid není dost dobrý, a když to nezabere, zkusí silnější kalibr.

Nejdřív úplatky, které ale Adam s jistotou odmítá. Jenže pak zasáhne do černého. Nabídka převozu těl Adamových rodičů je něco, po čem Adam už velmi dlouho touží. Co Adam udělá a co udělá Anička, až zjistí, o co se Sidonie pokouší? Dokáže své babičce odpustit, anebo se jejich vztah nadobro zničí? Nezbývá nic jiného, než se dívat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text