Na dřeň - Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš a Pítr mají stejnou taktiku. Není věrnějšího spojence než zamilované ženy

Na dřeň - Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš a Pítr mají stejnou taktiku. Není věrnějšího spojence než zamilované ženy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V médiích a na sociálních sítích se už týdny řeší jak „techtle-mechtle“ mezi Petrem Havránkem a jeho bývalkou Andreou Bezděkovou, tak zamilovaný výraz Žanety Skružné, která během několika dnů na ostrově propadla kouzlu Tomáše Weimanna. Nikoho ale asi nenapadlo, že oba svalovci možná jen hrají hru o přežití.

Tomáš

Tomáš Weimann možná někomu připomíná hereckou hvězdu, ale zcela jistě to není žádný beránek. To koneckonců předvedl na poslední kmenové radě, kdy dokázal s přehledem zmanipulovat ostatní hráče a vyřešit přesun hráčů v kmenech tak, aby mu to vyhovovalo.

Tomáš chce vyhrát a půjde „přes mrtvoly“. Byl by slepý, kdyby si nevšiml, že Žaneta vykazuje všechny známky zamilovanosti. A byl by špatný hráč, kdyby toho nevyužil. Žaneta ho opečovávala a určitě měl od ní vše, oč si řekl. A mladé děvče zaslepené láskou neumí moc strategicky uvažovat. Žaneta by mu nejspíš dala i ledvinu, kdyby si o ni řekl, ale Tomášovi bude stačit bezmezná věrnost.

Tomáš si je natolik jistý Žanetiným obdivem, že když dostal plný kýbl smaženého kuřete, podělil se s Jirkou. Jirka sice žádné body v soutěžích dosud nepřinesl (narozdíl od Žanety), ale Tomáš usoudil, že je to právě Jirka, kterého potřebuje mít na své straně. Tento slizký a diváky nenáviděný hráč měl v té době poměrně silné postavení. Tomáš opět jen hrál hru, a tak si hráče, který předvedl, že je dobrý manipulátor, trošku podplatil.

Tomáš bude určitě Žanetě přát, aby přežila ve hře do sloučení kmenů. Pokud totiž přežije, bude jasné, že má u Rebelů určité zázemí, a to bude v okamžiku sloučení hlavně jeho zázemím. Žaneta bude mít také dost informací, o které se ráda podělí. Co víc by si Tomáš mohl přát?

Petr

Pítr už se dávno přestal na ostrově smát. Je stále zamračený, protože si asi představoval, že se hra bude odvíjet jinak. Pítr asi není taktik, a tak trochu asi počítal s tím, že se sveze s Matějovským. To mu nevyšlo. Hra se pro něj nevyvíjí úplně dobře, což nejspíš pochopil po poslední kmenové radě. Vlastnictví skryté imunity mu dává na pár dní pocit bezpečí, ale jeho chováním si v kmeni Hrdinů moc kamarádů nezískal.

Naštěstí má ve své blízkosti svou ex Andreu Bezděkovou. Tiskem proběhlo, že vlastně ani neví, jak dlouho spolu byli, a jejich vztah tak nějak vyšuměl kvůli tomu, že spolu z pracovních důvodů netrávili moc času. To je asi jasná stopa k tomu, kolik vášně ve vztahu měli. Ale určitě je to pro dva lidi, kteří vlastně nic neumí, výhodné. Dvě „hvězdičky“ získají větší pozornost než jedna.

Havránek dobře vypadá a asi pro něj nebylo těžké si v reality show „o lásce“ získat sympatie. Gabriela Gašparová je mladá a hezká, tudíž není důvod, proč by se jí Pítr neměl držet. V mediálním světě je velká konkurence a každý den se rodí nové hvězdičky. Pokud tedy člověk spoléhá jen na to, že má hezké tělo, musí počítat s tím, že je hodně náročné si takto vydělávat. Opět zafungovala teorie, že dvě hvězdičky zaujmou více než jedna. Navíc faktem je, že reality show Love Island, která dala Havránka a Gašparovou dohromady, nás zřejmě bude pronásledovat i další roky. Je tak i v zájmu televize, jež show vysílá, aby měla několik šťastných párů, které vzešly právě z televizní reality show.

Jenže Pítr je teď bez Gabriely, a protože nemá na ostrově moc trumfů v rukávu, hodí se mu Andrea, která podle letmých dotyků a něžností má pro modela slabost.

Pítr tak naprosto logicky zneužívá sentimentality své ex, aby měl na ostrově spřízněnou duši. Ať už je to s jejich vztahem jakkoliv, tady jsou ve hře a na ničem jiném stavět nemohou. Pokud jsou jejich hodinové výlety do džungle, koupačky v moři nebo dotyky skutečné, nejspíše to oba nevnímají stejně. Pítr pravděpodobně jen využívá situace, aby se zviditelnil. Dokonce i přítelkyně Gabriela žije jen z popularity, takže dočasná role podváděné přítelkyně jí vlastně pomáhá, aby se o ní více psalo.

Svět médií je drsný a kdo se vydá tímto směrem, musí se přizpůsobit. To docela trefně popsal na kameru Martin Konečný, který chování Havránka, Bezděkové a Gašparové shrnul do několika vět. Prostě celebrity!

Zdroj článku:
  • autorský článek