MUDr. Běla Janáčková a RNDr. Josef Hruška, nový pár ZOO?

MUDr. Běla Janáčková a RNDr. Josef Hruška, nový pár ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO se dočkáme další nové postavy. Je jí MUDr. Běla Janáčková v podání herečky Reginy Rázlové. Koho v seriálu ztvární a jakým způsobem se zaplete mezi stávající postavy?

Televizi Prima se do svého oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady i mimo ni podařilo obsadit další hvězdnou herečku. Je jí Regina Rázlová, která se už dříve objevila v seriálu Slunečná, který taktéž běžel na Primě. Postava doktorky Běly Janáčkové, kterou hraje, je matkou ředitelky ZOO Marie Roklové, kterou hraje Veronika Freimanová. Mezi výrazné charakterové rysy matky Běly, které lze usuzovat už jen z jejího ne úplně tradičního "babičkovského" vzhledu a oděvu, patří bezpochyby nespoutanost, bezmezný elán a energii vyzařující vystupování.

Již od první scény je jasné, že doktorka Janáčková bude skutečně číslo. Své dceři pořádně zkomplikuje pracovní den svým nečekaným příjezdem a svérázným způsobem se snaží ji přesvědčit o tom, že je potřeba myslet nejen na práci, ale také na užívání si života. Vytížená Marie si však myslí pravý opak. Mamince Běle tak nezbývá nic jiného než si zajistit vlastní program.

Do rány jí nepřijde nikdo jiný než bývalý ředitel ZOO Josef Hruška. Běla neváhá ani minutu a mobilizuje své ženské zbraně, čímž Hrušku zaskočí. Nelze však popřít, že mezi oběma tak trochu přeskočí jiskra, i když ne úplně tradičním způsobem. Jak se jejich "vztah" bude dále vyvíjet? Dočkáme se této doktorské romance, nebo jde Běle jen o krátkodobé zpestření života bez hlubšího smyslu?

Josef Hruška padl Běle do oka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Soudě podle povahy doktorky Janáčkové lze možné konce tohoto vztahu jen těžko předjímat. Nutno však říci, že i přes všechny výstřednosti se Běla snaží být rodině Roklových dobrou matkou, tchýní i babičkou. Nakonec pomůže Marii i s nelehkou situací v ZOO, při které to už jednu chvíli vypadá, že se mstivému Luborovi podaří zahnat ji do kouta jedním ze svých mnoha ďábelských plánů. Zda se jí v roli "babičky Běly" bude dařit i nadále, to už zbývá posoudit divákům seriálu ZOO.

Zdroj článku: