Moje máma veterinářka –⁠ boj o syna

Moje máma veterinářka –⁠ boj o syna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaké následky bude mít rozvod Susanne a Klause? Dokáží nakonec spolknout svou hrdost a domluvit se, anebo je čeká nelítostný boj o syna? 

V životě matky nastává těžké období ve chvíli, kdy se setkává s možností, že by mohla přijít o své dítě. A právě takovým obdobím si teď prochází doktorka Susanne Mertensová v seriálu Moje máma veterinářka. Čeká ji složitý rozvod s manželem, který se za žádnou cenu nehodlá ničeho vzdát. Jako bohatý a docela vlivný člověk si najímá drahého právníka a bude se snažit získat vše pro sebe. Dům, majetek, ale hlavně syna Jonase. Jenže každá matka je ve starostlivosti o své dítě jako lvice, a tak i ona bude bojovat, seč jí budou síly stačit, aby o syna nepřišla.

Její manžel bohužel využije každé příležitosti, aby ji před soudem vylíčil jako nezodpovědnou matku, která nemá na syna čas. A k její smůle se jedna nešťastná situace stane. Při návštěvě zoologické zahrady se Jonas spolu se svou kamarádkou Rebeccou během chvíle ocitají ve výběhu lvů.

Jonas totiž chtěl své kamarádce ukázat lvíče, které bylo v tu chvíli ve výběhu samo. Naneštěstí si dětí nevšimli včas a do výběhu vypustili lvici, která neváhala své mládě chránit. Záchranná akce se však chystala i u lidí a i díky rychlosti doktora Christopha Lentze nakonec všechno dobře dopadlo a děti se podařilo dostat z výběhu včas. Bohužel pro doktorku Martensovou byl svědkem všeho i její manžel.

A přestože se nakonec nikomu nic nestalo, příběh pro soud je to skvělý. Dá se očekávat, že si ho právníci Klause ještě dost přibarví, aby doktorku vykreslili v co nejhorším světle. Co dalšího Klaus vytáhne na Susanne u soudu a jak to s jejich synem nakonec dopadne? Pro všechny by bylo nejlepší, kdyby se manželé dokázali domluvit. Zvlášť pro Jonase, který bude těmito spory trpět nejvíce. Na žadný happy end to ale zatím vůbec nevypadá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text