Pamatujete, jak se v Ulici oblékala Tereza Jordánová?

Pamatujete, jak se v Ulici oblékala Tereza Jordánová?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už nějaký pátek, co Patricie Pagáčová (dříve Solaříková) zažila v Ulici svou poslední klapku. Na postavu Terezy Jordánové však ještě diváci nezapomněli. Pamatujete, jakému oblečení dávala přednost?

Šatník Terezy Jordánové prošel výraznou proměnou jako ona sama

Vzhledem k tomu, že Tereza Jordánová v Ulici vyrostla, musel se tomu přizpůsobit i její šatník. Zatímco mladá puberťačka Tereza dávala přednost mikinám a džínům, jako učitelka českého jazyka musela svůj šatník obměnit. Potom tedy sázela na saka, která kombinovala s džínami, ráda oblékala košile a halenky.

Také šaty a sukně byste v jejím šatníku našli. V době, když Tereza začínala učit na škole, byla malinko oplácaná, což ji mohlo limitovat. Zná to asi každý, kdo má nějaké to kilo navíc a jde do obchoďáku. Tam se mu líbí tohle a tamto, jenže na něm to ani zdaleka nevypadá tak dobře jako na figuríně ve vitríně. Kila navíc zřejmě nevyhovovala ani představitelce Terezy Patricii, která na své postavě začala pracovat. Proměna byla neuvěřitelná.

Patricie nejen zhubla, nýbrž také vyrýsovala své tělo k nepoznání. Změna byla vidět i v obličeji a samozřejmě bez povšimnutí nezůstaly ani její vlasy. Ty získaly atraktivnější blonďatou barvu. Právě takhle Patricie Solaříková dovršila své působení v Ulici. Když si brala Davida Kučeru, moc jí to slušelo.

Kdyby Tereza v Ulici působila doteď, měla by radost z návratu Gábiny

Tereza Jordánová se jako všechny ženy chtěla líbit. Možná se její šatník nelíbil úplně všem a možná mu předešlá kila navíc ubírala na atraktivitě. Je však zapotřebí říct, že Tereza Jordánová dělala vše proto, aby se líbila. Koneckonců, ona jakožto nejlepší kamarádka Gábiny Pumrové by měla teď z jejího návratu ohromnou radost.

Na přivítanou by jí určitě Gábina něco navrhla a ty dvě by nezavřely pusu. Jenže na rozdíl od Anety Krejčíkové začala být Ulice Patricii trošku těsná. Proto scénáristy poprosila, aby její dějovou linku ukončili. Lepší ukončení než Patricie v Ulici neměl snad nikdo jiný. Happy end a svatba, co si žena může přát více?

Zdroj článku:
  • autorský text