Proč je styl oblékání Blanky tak usedlý?

Proč je styl oblékání Blanky tak usedlý?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka z Ulice (herečka Linda Rybová) je, zdá se, z nejhoršího venku. Luděk je pryč, a i když Evžen je pořád v nedohlednu, vypadá to, že alkohol už nad ní nemá takovou moc. Diváci se proto mohou od její závislosti přesunout k jejímu šatníku. Proč je její styl oblékání tak usedlý?

Blanka si potrpí na ledabylý vzhled

Ačkoliv je zubařka a o finance před pitím neměla nouzi, šatník Blanky tomu neodpovídá. Nelze říct, že by se v něm nenašly nějaké hezké kousky. Pestrostí a důvtipem však její šatník rozhodně nezáří. Blance by totiž slušely barvy a těsnější kousky, které by daly vyniknout její krásné drobné a hubené postavě. Místo toho můžete Blanku vídat ve volnějších kabátech, kalhotách, delších šatech, s vlasy většinou rozpuštěnými.

Možná je to dáno tím, že v Ulici byla Blanka doopravdy šťastná jen ve chvíli, když byla s Evženem. V Ulici se objevila už v době, kdy byla na dně. Zrovna se přestěhovala z Plzně, kde ji podvedl její manžel. Pak sice nějakou dobu zářila vedle Evžena, bohužel ji však přemohl démon alkohol. A tak znovu byl šatník až na posledním místě.

Dá se tedy předpokládat, že pokud by se Blanka vrátila k Evženovi, mohla by obnovit svůj šatník. Vždyť i Vanda, když se vystrojila na oslavu svých a Evženových narozenin, vedle Blanky vypadala jako femme fatale.

Kristýna Hrušínská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Co by Blance prospělo?

Až si Blanka urovná život, mohla by se svou nejlepší kamarádkou Veronikou řešit jiné věci než své alkoholové eskapády. Třeba by jí Veronika mohla doporučit něco ze salonu. Hezké kousky oblečení má přece každý den pod rukama. A třeba do salonu Blanku vezme Evžen. S Vandou to ostatně udělal.

Zatímco Vanda v tom viděla důkaz lásky, on to bral jako sourozeneckou výpomoc. A právě to přispělo k aktuální situaci mezi Blankou a Evženem. Jestlipak si k sobě znovu najdou cestu? Nebo se Evžen sbalí a odjede do Austrálie, čímž jeho dějová linka skončí? Uvidíme!

 

Zdroj:

  • autorský text