Mladá, nadějná, slavná, krásná, ale i problematická – jak dopadla herečka Lindsay Dee Lohan

Mladá, nadějná, slavná, krásná, ale i problematická – jak dopadla herečka Lindsay Dee Lohan
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni určitě viděli minimálně jeden film, ve kterém si Lindsay Lohan zahrála. Objevovala s v typických filmech pro náctileté, ale i dospělý člověk se na ně rád podíval. Jak tato nadějná herečka dopadla? I v tomto případě na sebe drogy a alkohol nenechali dlouho čekat.

Herečka, popová zpěvačka a bývalá modelka, tohle vše stíhala. Za začátku velmi oblíbená, dospívající holky ji musely zbožňovat. Pak se ale objevily problémy, které jí zničily kariéru. Jak Lindsay Lohan funguje dnes?

Kariérní začátky

Začínala jako modelka v reklamách v časopisech a televizi. Natáčela pro různé firmy, mezi nejznámější patří Calvin Klein nebo Pizza Hut. V deseti letech přišla první nabídka na roli v telenovele Another World. O rok později, v jedenácti, si zahrála ve romantické komedii Past na rodiče, kde si zahrál dvojroli, jelikož ztvárnila dvojčata. V roce 2003 se objevila ve filmu Mezi námi děvčaty a v roce 2004 v americkém komediálním filmu Protivný sprostý holky.

Co se týká zpěvu, debutové album Speak vydala v roce 2004, o rok později vydala druhé album s názvem A Little More Personal (Raw). Ve stejném roce si zahrála v komedii Můj auťák Brouk. Dále jsme ji mohli spatřit například v dramatickém filmu Bobby a romantické komedii Jen trošku štěstí.

Na dva roky se odmlčela a věnovala se modelingu. K herectví se vrátila v roce 2009 v romantické komedii Šéfe, jsem v tom!

Drogová minulost

V období od orku 2010 do roku 2013 podstoupila tři odvykací kúry. Už od dětství měli doma zvláštní vztahy. Menší problémy s drogami měl i její otec, k alkoholu tíhla její matka. Tohle rodinné prostředí se na jejím životě projevilo docela hodně. V roce 2007 byla dokonce zatčena kvůli řízení v opilosti.

Odraz ze dna

V roce 2012 se vrátila k focení, spolupracovala s časopisem Playboy. Postupem času se vrátila i k herectví. Překvapit nás může ve filmu Liz & Dick nebo Scary Movie 5. Poprvé si vyzkoušela divadelní prkna, kde nahradila Madonnu.