Místo zločinu Ostrava (2020): Štěpán Kozub jede na sítích i v divadle

Místo zločinu Ostrava (2020): Štěpán Kozub jede na sítích i v divadle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladý talentovaný herec Štěpán Kozub se letos objevil v televizním seriálu Místo zločinu Ostrava, nebo v seriálu sKORO NA mizině. Úspěšný je ale i jeho projekt Tři tygři.

Tři tygři

Komedie, improvizace, show. Toto jsou synonyma pro projekt, který tvoří Štěpán Kozub, Albert Čuba, Vladimír Polák a Robin Fero. Navíc bývají doprovázeni na klavír Martinem Pančochou. Jejich představení v klubu Heligonka nebo v Divadle Mír jsou oblíbené kusy současné tvorby. Jejich působení je ale populární i mezi uživateli YouTube, kde má skupina přes 185 tisíc odběratelů. Například jejich video Pražskej týpek ve vostravským džymu vidělo na 1,9 miliónů diváků. V závěrečných titulcích se dozvíte, že za námětem sice stojí Štěpán Kozub, ale scénář napsal Sám Život.

Divadelní ocenění

Štěpán Kozub se z města Javorník v patnácti přestěhoval do Ostravy, protože byl přijat na Janáčkovu konzervatoř. Již během svého studia herectví hostoval v Národním divadle moravskoslezském a v ostravském divadle Komorní scéna Aréna. Později se dostal až k profesi uměleckého šéfa v Divadle Mír. V roce 2015 získal prestižní Cenu divadelní kritiky za talent roku, byl nominován i na Cenu Thálie. Kromě těchto ocenění si mimo jiné odnesl i cenu za nejlepší herecký výkon v rámci festivalu nezávislých hororových filmů v Las Vegas.

Místo zločinu Ostrava

Herec se objevuje i v letošním seriálovém počinu Místo zločinu Ostrava, kde ztvárnil roli mladého policisty. Díly seriálu jsou inspirovány skutečnými případy, kterými se policie během několika uplynulých let zabývala v Ostravě a jejím okolí.

Ostravský herec je ženatý s Barborou Kozubovou, se kterou se seznámil již během svého studia na konzervatoři. Letos v červenci se jim narodila dcera Anežka. V srpnu příštího roku bude mít premiéru film Zátopek, ve kterém se objeví i tento herecký talent.