Míša Tomešová, kterou vídáme jako Adélku v seriálu ZOO, přivítala do své rodiny nového člena

Míša Tomešová, kterou vídáme jako Adélku v seriálu ZOO, přivítala do své rodiny nového člena
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Adélky patří v seriálu ZOO sice k menším rolím, ale je velice oblíbená. Z počátku byla její postava prezentovaná jako nepříjemná intrikánka, kterou na místo asistentky Roklové nastrčili Brázda a Polák, aby ředitelce škodila, nakonec to ale s její postavou není tak zlé a s Roklovou si rozumí.

Mladá herečka (31) je aktivní na sociálních sítích, kde se nedávno se svými fanoušky podělila o smutnou novinu, že jí zemřel čtrnáctiletý pes a kamarád celé rodiny. Jak herečka uvedla, má potřebu velké smečky, a tak během několika dnů uvolněné místo nahradila novým přírůstkem. Tím se stala fenka australského ovčáka.

„Mám svou vysněnou holčičku. Už týden prozařuje naše životy a vrátila k nám domů světlo,“ rozplývala se nadšená Míša.

A její manžel Roman dodal, že teď mají v domácnosti vyrovnaný poměr sil 3 kluci versus 3 holky. Ke dvěma synům se počítají do rodiny i Fenka Mimi a nová psí slečna, která dostala jméno Bonnie.

Pro manžele je nový člen rodiny zpestřením společného soužití. Míša a Roman před časem pustili do svého domu kamery pořadu Výměna manželek. Roman tehdy přiznal, že mají v manželství trochu krizi, protože oba hodně pracují a moc se nevídají. Společně strávený čas byl tak spíše pracovní schůzkou, kde řešili nutné věci týkající se dětí a peněz. Právě Výměna manželek jim pomohla se z tohoto začarovaného kruhu dostat, když si uvědomili, jaké mají vlastně štěstí, že našli jeden druhého, mají dvě zdravé děti a práci, která jim umožňuje rodinu zabezpečit.

Míša Tomešová (dříve Doubravová) hraje také v divadle, ale známá je především díky seriálům, kterých už má za sebou opravdu hodně. Už před lety se objevila v Ulici, později v Ordinaci v růžové zahradě. V roce 2011 měla roli i ve velmi oceňovaném seriálu Terapie s Karlem Rodenem z produkce HBO. Po dvouletém natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód přešla do seriálu ZOO, který je z hlediska sledovanosti velice úspěšný a před prázdninovou pauzou se pravidelně umisťoval ve sledovanosti na prvním místě.

Zdroje článku: