Mila Kunis bude Nejšťastnější dívkou na světě

Mila Kunis bude Nejšťastnější dívkou na světě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V plném proudu jsou přípravy pro natáčení nového televizního seriálu z produkce Netflixu. Půjde o zajímavý příběh na první pohled velice šťastné a úspěšné ženy, pracující v New York magazínu, která skrývá velké tajemství.

Seriál podle úspěšného románu

Tak to ve svém románu vylíčila spisovatelka Jessica Knoll. Ten posloužil jako podklad pro scénář, na kterém spisovatelka spolupracovala.

Děj seriálu

Mladou a zdánlivě spokojenou ženu, která má vysněnou a dobře placenou práci a chystá vdavky, si zahraje Mila Kunis. Hrdinku příběhu tíží tajemství z dob střední školy, které se snažila roky pohřbít a najednou díky souhře náhod zase vyplavalo na povrch a je potřeba mu čelit.

Za bolestivým příběhem ze studentských let je ukrytý skutečný příběh spisovatelky, která ještě v době vydání knihy v roce 2015 nebyla natolik silná, aby o událostech, které ji motivovaly k napsání knihy, dokázala mluvit. Napsání knihy pro ni byl způsob, jak se s celou věcí vyrovnat. Román byl přeložený do 38 jazyků a na celém světě se prodalo miliony knih. Režisérem seriálového příběhu inspirovaného skutečnou událostí bude britský televizní režisér Mike Barker.

O herečce Mile Kunis

Milu Kunis si budete nejspíš pamatovat z filmu Černá labuť, který byl zatím jejím nejnáročnějším projektem hlavně díky intenzivnímu baletnímu tréningu. Film získal 5 Oscarů a Mila získala za roli řadu ocenění.

Herečka žila do sedmi let na Ukrajině, než se její rodiče rozhodli odejít do USA. Její židovská rodina se v bývalém Sovětském svazu necítila v bezpečí. Nový život se vydali hledat jen s 250 dolary v kapse. Mila začala vydělávat už na základní škole. Měla talent na jazyky a už v devíti letech mluvila bez přízvuku.  Zahrála si v reklamách (třeba na Barbie) a postupně se dostala k větším seriálovým příležitostem. Úspěch ji přineslo několikaleté účinkování v populárním seriálu Zlatá sedmdesátá a později se přidal seriál Griffinovi.

Jejím dlouholetým přítelem byl Macaulay Culkin (2002 až 2010). Od roku 2012 je hereččiným partnerem Ashton Kutcher. Vzali se v roce 2015 a mají spolu dvě děti.