Měl rozjetou slibnou hereckou kariéru, pak ale pracovně odbočil úplně jinam: Co dnes dělá Benji Gregory ze seriálu Alf

Měl rozjetou slibnou hereckou kariéru, pak ale pracovně odbočil úplně jinam: Co dnes dělá Benji Gregory ze seriálu Alf
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Benjamin Gregory Hertzberg, jenž se narodil 1978, je známý spíše pod zkráceným jménem Benji Gregory. V dětství měl našlápnutou skvělou hereckou kariéru, nejlépe je známý jako Brian Tanner ze sitcomu „ALF“, později se jeho život ale od základu změnil.

Raný život a kariéra

Gregory se narodil v Los Angeles v Kalifornii. Skoro všichni jeho příbuzní (otec, strýcové a sestra) pracovali jako herci. A aby toho nebylo málo, Benjiho agentkou byla jeho babička. Dalo by se tedy říct, že neměl ani na výběr a prostě se musel stát taktéž hercem.

Kromě působení v seriálu „ALF“, díky kterému se proslavil po celé Americe, se objevil v několika dalších televizních pořadech, mezi ně patří „Fantastic Max“, „Pound Puppies“, „Murphy Brown“, „A-Team“ a „The Twilight Zone“. Objevil se také v celovečerních filmech „Jumpin Jack Flash“, „Lady against the Odd“ a v animáku „Byl jednou jeden les“.

Poslední role a nové povolání

Gregory se několikrát objevil v sitcomu „Punky Brewster“, kde hrál sirotka jménem „Dash“. Původně bylo plánováno, že se představí ve vlastním seriálu s názvem „Fenster Hall“. Nicméně pilotní díl byl sice natočen, ale nikdy nebyl zveřejněn.

Po tomto neúspěchu přestal Gregory s herectvím a soustředil se na školu. Gregory narukoval do amerického námořnictva v roce 2003 a stal se leteckým společníkem. V roce 2005 obdržel čestné propuštění z námořnictva (ze zdravotních důvodů). Po vojenské službě se v roce 2006 oženil a se svou manželkou žije obyčejný život v Arizoně.