Mastný se vězení nakonec vyhne

Mastný se vězení nakonec vyhne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dělal vše pro to, aby se tak stalo – a povedlo se! Mastný si u doktorů vyběhal papíry, které dokazují, že je na tom po psychické i zdravotní stránce špatně, a tudíž do vězení nemůže. Radost z toho nemá Jirka Herman ani jeho dcera Gábina.

Mastný má s hrozbou vězení na půl roku pokoj

Radek Mastný (herec Pavel Novotný) v Ulici dělá vše pro to, aby se vyhnul vězení, které nad ním visí. To mu hrozí za vydírání Áji a další jeho nekalé podnikatelské praktiky.

Z útoku, při kterém málem zemřel, se snaží získat maximum, aby do vězení nemusel.

I když už je dávno fit, nikde se nezapomene zmínit, jak ho zdravotní následky útoku denně limitují. S sebou nosí také hůl, o kterou se opírá, nemluvě o jeho psychické stránce.

V těchto výpovědích ho nejen u doktorů podporuje jeho manželka Milena Pumrová (herečka Alena Štréblová), která už nejspíš zapomněla na všechno příkoří, které jí Mastný v době svého největšího vlivu způsobil.

Že by k němu znovu zahořela láskou? To ani náhodou, spíše než Mastný ji láká Mastného dům.

Ten chtěl Mastný prodat, Pumrová mu však prodej rozmluvila a trvá na dlouhodobém pronájmu. Tak moc o něj stojí, že si k sobě Mastného dokonce nastěhovala. Nic z toho nechápe jejich dcera Gábina Pumrová, která se do Ulice vrátila z Berlína a je tedy nucena být se svými rodiči v častějším kontaktu.

Aneta Krejčíková - Gábina, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Gábina svého tátu podezírá, že se jen vykrucuje

Místo toho, aby tátovi úlevu z vězení přála, ho Gábina podezírá, že své zdravotní problémy na okolí jen hraje. A má pravdu! Gábina je totiž toho názoru, že se má člověk k problémům postavit čelem a vyřešit je.

Je přesvědčena, že za dobré chování by byl její táta z vězení brzy venku, a tak by se této hrozby zbavil natrvalo. O tom však Mastný nechce ani slyšet. Nedávno mu přišlo oficiální stanovisko, že vzhledem k jeho zdravotnímu stavu dostává půlroční odklad.

Gábina se rozhodla celou věc s tátou a vězením hodit za hlavu, a to i přesto, že jí to připadá velmi podezřelé. O tátovi se nehodlá bavit ani s kriminalistou Hermanem, se kterým navázala bližší vztah. Také on si myslí, že svůj vážný zdravotní stav Mastný jen předstírá.

 

Zdroj:

  • autorský text