MasterChef Česko opět na obrazovkách: kdo si vyvaří milion korun

MasterChef Česko opět na obrazovkách: kdo si vyvaří milion korun
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milovníci vaření, pečení a všeobecně jídla mohou být rádi. Akorát už musí být člověk u televize najezený. Jakmile uvidíme připravovaná jídla, nesmí nás to moc lákat do lednice. Po kratší pauze kulinářská show pokračuje.

Neobyčejná show nabízí další várku emocí, napjatých situací, ale hlavně kulinářských výtvorů. Amatérští kuchaři se díky svým zkušenostem a kreativitě budou snažit dostat co nejdál, až k titulu a výhře milionu korun.

Obstát před porotci ale není nic jednoduchého. Klepou se vám ruce, potíte se, nevíte, kde vám hlava stojí, nervy pracují. Člověk musí najít všechnu odvahu, kterou v sobě skrývá a dostat ji na povrch.

Draví soutěžící ze sebe musí během hodiny dostat to nejlepší a uvařit jídlo, které by mohlo zaujmout a okouzlit porotce. Jídlo musí mít dokonale promyšlený příběh. Po důkladném ochutnání a vyslechnutí názorů se soutěžící rozhodne. Šéfkuchaři Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář si do svých týmů vyberou 16 nejlepších.

V minulosti známou kuchařskou show vyhrál Roman Kotlář v roce 2015, Jiří Halamka se stal MasterChefem 2. série, mladičká Kristína Nemčková porazila všechny soutěžící v roce 2019 a posledním držitelem titulu MasterChef je kuchař Roman Staša. Kdo ze soutěžících si pozici nejlepší kuchař Česka a milion korun vyvaří tentokrát?

Oblíbený pořad můžete sledovat každé úterý a středu od 20:20 na Nově. Pokud nechcete zbytečně čekat, nové díly můžete sledovat i na Voyo.

Zdroje:

Zdroj článku: