I když natočili něco, co se jmenovalo „Endgame“, na opravdový konec čekat nemusíme: Marvel plánuje 7 dalších filmů

I když natočili něco, co se jmenovalo „Endgame“, na opravdový konec čekat nemusíme: Marvel plánuje 7 dalších filmů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marvelový vesmír roste a roste a roste, a nejspíše nikdy neskončí s tím vydávat nové filmy. Letos se můžeme těšit na „Eternals“ a „Spider-Man: Bez domova“, v roce 2022 následují další čtyři filmy. A aby toho nebylo málo, bude v kinech v letech 2023 a 2024 uvedeno dalších sedm filmů!

Ukončit ságy? Nikdy!

S filmem „Shang-Chi a legenda deseti prstenů“ je již 25. film Marvel Cinematic Universe (MCU). Zcela jistě důležitý milník, co se týče etniky hlavního hrdiny, jedná se totiž o první Marvelový film s asijským protagonistou. Na víc nás ještě letos čekají „Eternals“ od držitelky Oscara Chloe Zhaové a multivesmírná podívaná „Spider-Man: Bez domova“. Ale co nás čeká další rok, ba dokonce, roky?

Společnost Disney v aktuální tiskové zprávě potvrdila uvedení čtyř zatím tajných filmů Marvel v roce 2024. Fanoušci Marvelu si mohou do svého kalendáře označit 16. února, 3. května, 26. července a 8. listopadu – i když teda vůbec nevíme, které filmy očekávat.

Kromě toho jsou na červenec, říjen a listopad 2023 připraveny další tři tajné filmy Marvel. Zdá se, že MCU v budoucnu roste ještě rychleji než dříve – koneckonců již víme, že 2023 budou k vidění „Ant-Man And The Wasp: Quantumania“ a „Strážci Galaxie Vol. 3”.

Zcela jistě důležitý milník, co se týče etniky hlavního hrdiny, jedná se totiž o první Marvelový film s asijským hlavním protagonistou.

Ani nemusíme tak dlouho čekat

Pokud je vám ale rok 2023 (a v tom případě samozřejmě i rok 2024) moc daleko, nesmíme zapomenout, že i rok 2022 je plný se superhrdinovými novinkami. Tak se můžeme třeba těšit na „Black Panther 2“ (i když bez zesnulého Chadwicka Bosemana), „Doctor Strange 2“, Thor 4“ (znovu od geniálního režiséra Taika Waititiho) a „Captain Marvel 2“.

Zdroj: