Martina Randová z Ordinace v růžové zahradě 2: Vinnou dietu rozhodně nedoporučuje

Martina Randová z Ordinace v růžové zahradě 2: Vinnou dietu rozhodně nedoporučuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodačka ze Stodu u Plzně se k herectví dostala silou své vůle. I když se jí zpočátku nedařilo, nepřijali ji ani na DAMU ani na konzervatoř, šla si za svým snem. Přišla do Prahy bez předchozích vyhlídek na zaměstnání. Toužila ale po herectví. K tomu jí dopomohl Tomáš Töpfer, který jí nabídl práci na obchodním oddělení v Divadle na Fidlovačce. A tam začala její kariéra.

Neřízená střela Heluš

Největší popularitu, a právem zaslouženou, si Martina Randová získala rolí Heluš v Ordinaci v Růžové zahradě 2. Exceluje tu po boku svého seriálového manžela, lékaře Bobo Švarce (Martin Zounar). Jejich jiskrný vztah plný hádek, naschválů a nesmyslných plánů na zbohatnutí seriál neskutečně okořenil a dodal mu to, co divákům jistě chybělo. Ne nadarmo se Švarcovi stali nejoblíbenějšími a nejvýraznějšími postavami. 

Heluš je svérázná a zakomplexovaná osobnost, která je schopná pro své vlastní obohacení jít až za hranice normálna. A škodí, komu jen může. Tedy tak tomu bývalo hlavně v minulosti. Usadil ji až Hugo, její nevlastní syn, kterého společně s Bohdanem vychovávají. Hlavně kvůli němu se oba začali chovat konečně jako lidé. Ovšem špetka podlosti a pletichaření v nich, naštěstí pro věrné fanoušky Růžovky, zůstává dál. 

Jaká je představitelka Heluš ve skutečnosti?

Oproti Heluš je Martina Randová velice umírněná a usměvavá dáma. Dokonce o sobě tvrdí, že trpí nedostatkem sebevědomí. Má zálibu v motivačních knihách, ve kterých hledá své průbojnější já. V jejích novoročních předsevzetích nechybí ani přání najít osudového partnera. 

Martina se před lety hodně prala s nadváhou, a proto držela nejrůznější diety. Ta nejhorší z nich byla bezpochyby ta vinná. Dle ní měla za úkol podstoupit sedmidenní kúru, kdy bude pít jen víno. Po pěti dnech to ale vzdala, protože byla dle jejích slov pořád v lihu a žádné benefity se samozřejmě nedostavily. Naopak si obsluha v restauraci myslela, že se zbláznila, když si v rámci své vinné terapie poručila dvě deci vína a hluboký talíř a lžíci k tomu. To byla ta veselejší stránka ubírání na váze. S dietářstvím to jeden čas bohužel tak přeháněla, až zkolabovala na jevišti. 

Dnes už se ale tato sympatická a zábavná herečka mučit dietami nemusí. Vypadá výborně a díky svým rolím, ať už postavy Heluš nebo těm divadelním, jen vzkvétá.