Martin Pechlát z Ulice slaví narozeniny. Vzpomínáte na příběh kolem jeho seriálové rodiny?

Martin Pechlát z Ulice slaví narozeniny. Vzpomínáte na příběh kolem jeho seriálové rodiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Martin Pechlát, pro kterého je Ulice už dávnou minulostí, oslaví 30. října své narozeniny. Na jeho dortu bude hořet už 48 svíček. My herci přejeme všechno nejlepší, a hlavně spoustu nových rolí!

Libor Seidl byl spásou pro řadu pacientů 

Herec Martin Pechlát naskočil do seriálu Ulice někdy kolem roku 2010 a rovnou si tam chtěl coby praktický lékař pro dospělé otevřít svou praxi. V tom mu ale bránil Lumír Nykl, který měl s prostory pro ordinaci maličko jiný záměr. Jenže na rozdíl od Lumíra, jeho matka Vilma Nyklová nového lékaře hezky přivítala.

Dokonce mu při prvním setkání řekla, že je její záchrana. To víte, s vysokým tlakem a s dalšími neduhy se jen těžko běhá za doktorem, když je daleko. Ale mít svého vlastního lékaře přímo v ulici, to je jiná. Vilma Nyklová ale určitě nebyla jediným člověkem, který obvodního lékaře ve své blízkosti uvítal. Podobně to měli i další lidé v ulici. Libor Seidl tak byl pro řadu z nich spásou. Jenže někdy i on sám potřeboval pomoct.

Když už se mu totiž podařilo sehnat prostory pro svou ordinaci, chyběla mu pro změnu zdravotní sestra. Samozřejmě, že vypsal inzerát, jenže se ukázalo, že ne všechny adeptky jsou vhodné. Později si do ordinace nastěhoval svoji mámu, která ač byla v důchodu, ráda synovi vypomohla. Amálka totiž odjakživa byla hodně komunikativní a práce s lidmi jí nedělala problém. 

Libor Seidl se v Ulici objevil, protože chtěl udělat tlustou čáru za svou minulostí. Podvedl svou ženu Martu se svou zdravotní sestřičkou. Své činy však chtěl odčinit a svou původní rodinu zachovat. Proto se usmyslel, že je dobré začít v novém prostředí a úplně od začátku.

Zdroj: nextfoto.cz

Manželství mu zkrachovalo tak jako tak 

Později se ukázalo, že všechny snahy na záchranu jeho manželství jsou marné. Jeho žena Marta mu přestala důvěřovat, a když se ukázalo, že sestřička, se kterou měl poměr, je těhotná a čeká jeho dítě, byl to poslední hřebíček do rakve jejich manželství.

Pro záchranu svého duševního zdraví se Marta rozhodla přestěhovat do svého rodného města, a to i přes fakt, že na gymnáziu byla velmi dobrou učitelkou. Libor Seidl zůstal v Praze se svým synem Mikym a svou matkou Amálkou. Později mu osud do cesty přihrál Libušku Nekonečnou, se kterou chvíli tvořil pár. Ukázalo se však, že na divokou duši cirkusačky je Libor Seidl až příliš usedlý.

Ačkoliv mu Libuška byla vděčná za to, že ji Libor vytáhl z bryndy, když tehdy pila, opustila ho. Konec Libušky v Ulici znamenal konec také pro herce Martina Pechláta, který se ze seriálu pozvolna vytratil. Chvíli po něm v seriálu účinkoval ještě jeho syn Miky a máma Amálka. Ta mu ostatně slíbila, že na vnuka dohlédne.

Zdroj článku:
  • autorský text