Vzpomínáte? Druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský v ZOO

Vzpomínáte? Druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský v ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO jsme měli možnost zahlédnout i krasavce Martina Gardavského, který byl vyhlášen Mužem roku a také druhým nejkrásnějším mužem planety. Poznáte, kterou postavu hrál?

Martin Gardavský byl divákům televize Prima donedávna nejspíš znám pouze jako model. Do povědomí veřejnosti se dostal již v roce 2011, kdy se mu podařilo zvítězit v anketě Muž roku v úctyhodné konkurenci celkem 643 soutěžících. Zaujal mimo jiné volbou své volné disciplíny, kdy parodoval slavnou reklamu na deodorant. Následně byl zvolen k reprezentaci ČR na mezinárodní soutěži Mister International konané v Bangkoku, kde nakonec skončil na druhém místě.

Málokdo z diváků – a zejména divaček – ZOO čekal, že by se Martin mohl objevit právě v jejich oblíbeném seriálu, avšak opak je pravdou. Muž roku 2011 si totiž střihnul roli soudního asistenta, který pomáhá Markétě s jedním z případů. Nebyla by to ale ona, kdyby se do něj pravidelně nenavážela a nedávala mu vše sežrat.

Martin byl Markéty asistent, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Představitelka Markéty Michaela Petřeková v jednom z rozhovorů médiím sdělila, že si v době natáčení nebyla vědoma toho, že má vedle sebe světově oceněného sex idola. Martin to komentoval s klidem a vysvětloval, že od jeho úspěchu už uplynula relativně dlouhá doba, takže je logické, že si ho již moc lidí nepamatuje. Sám Martin si pak chválil jednání Michaely i Terezy Brodské, která v seriálu hraje matku soudce Petra Kříže, Danuši Křížovou. Obě mu prý hodně pomohly s jeho hereckým vystoupením před kamerami a poskytly mu spoustu rad, aby byl při natáčení klidnější.

Pokud však čekáte, že se postava Jiřího Maňase, kterou Martin v seriálu ztvárnil, dočká nějakého románku s Markétou či jinou ženou, musíme vás zklamat. Jiří se totiž v jedné z epizod přizná, že je gay, a jeho kvality v ložnici tedy nejspíš seriálovým ženám zůstanou utajeny. Možná se však v budoucnu dočkáme nějaké méně tradiční romance? To ukáže až další pokračování ZOO a to, zdali se Martin Gardavský v roli šarmantního asistenta Jiřího do seriálu vrátí.

Zdroj článku:
  • Autorský text