Mariana Prachařová z Ulice své herecké kořeny nezapře

Mariana Prachařová z Ulice své herecké kořeny nezapře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedmadvacetiletá herečka, zpěvačka a influencerka Mariana Prachařová z Ulice své herecké kořeny opravdu nezapře. Podobně umělecky aktivní je celá její rodina. Z řečí ohledně protekce si Mariana těžkou hlavu nedělá. Dělá jen to, co ji baví.

Mariana Prachařová si v Ulici zahrála ambiciózní kadeřnici

Také Mariana Prachařová mohla být součástí nekonečného seriálu televize Nova – Ulice, do kterého vstoupila v roce 2015 jako ambiciózní kadeřnice Sandra Kardová, která zamíchala s dosavadním dějem. Kadeřnice v podání Pavly Tomicové a Ilony Svobodové si z nové posily na zadek rozhodně nesedly, a tak měli diváci o napětí postaráno.

Jak Mariana přiznala, z natáčení Ulice měla trému, protože je vždy těžké naskočit do rozjetého vlaku, kde už se všichni znají. Naštěstí měla Mariana velkou kliku na své kolegy, kteří ji podpořili. Natáčení Ulice si Mariana rozhodně užila. Nebylo to však poprvé, co stála před kamerou. Už ve dvanácti letech si zahrála v seriálu ČT – Horákovi.

Častá nařčení z protekce Mariana zásadně odmítá 

Talent a herecké sklony v sobě Mariana nezapře. Bohužel jako nejmladší člen umělecky založené rodiny se často setkává s nařčením z protekce. Není divu, často hraje s bratrem Jakubem Prachařem i s mámou Danou Batulkovou. V seriálu Trapasy si dokonce zahrála celá její rodina. Protekci však Mariana zásadně odmítá a doplňuje, že proti jakémukoliv nadržování je zásadně i její máma Dana Batulková.

Jakub Prachař, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mariana se dušuje, že všechny své role získala poctivě přes castingy. Na podobné řeči je už prý zvyklá a nehodlá je dále řešit. Nedovolí totiž, aby jí podobné pomluvy bránily dělat to, co ji baví. A že je to čirou náhodou zrovna to, co dělají její máma s tátou a bratrem, s tím už ona nic neudělá.

Kromě herectví se Mariana věnuje také zpěvu a influencerství 

Je však vidět, že roli ambiciózní Sandry v Ulici nezískala Mariana jen tak. Ve svém osobním životě je totiž stejně ambiciózní. Kromě hraní také zpívá a věnuje se influencerství. V něm se snaží být, pokud možno co nejvíce autentická a nebrat zakázky, se kterými není ona sama v pohodě.

Mariana Prachařová přiznala, že trpí ortorexií

A protože k práci influencera patří autentická komunikace s jeho fanoušky, musela Mariana Prachařová s pravdou ven i co se týkalo její poruchy příjmu potravy. Mariana z Ulice před nějakou dobou veřejně přiznala, že jí zdravý životní styl přerostl přes hlavu a že trpí poruchou příjmu potravy.

Zároveň však vyloučila, že by se jednalo o anorexii nebo bulimii. V jejím případě jde o nemoc zvanou ortorexie, která však také patří k poruchám příjmu potravy. Postižený touto nemocí řeší více než je zdrávo svůj příjem kalorií a složení potravy. Ze svého jídelníčku vypouští vše, o čem si myslí, že není zdravé, cvičí a hubne. Časem mu však tento styl přerůstá přes hlavu a on je lapen v pasti neustálého vážení, měření a počítání, aniž by si uvědomil, že už to přehání.

Úplně stejně to měla i Mariana Prachařová, která se z nemoci dostávala i s pomocí psychologa.

Zdroje: