Dozví se Mára o úletu Karly v Ulici?

Dozví se Mára o úletu Karly v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mára v Ulici je natolik zaměstnaným mužem, že mu zcela unikl poměr jeho vlastní ženy Karly se spisovatelem Jakubem, se kterým si občas skočil i na pivo. Dokonce mu ani nepřišlo divné, když se Jakub na Věrčině svatbě popral s Brunem.

Větší parohy snad mít ani nemůže a diváky zajímá, jestli se o úletu Karly vůbec dozví. 

Zatímco Mára ochotně hlídá děti, Karla mu nasazuje parohy 

Je zvláštní, jak snadno a rychle mohla Karla podvést svého muže Máru, se kterým až do chvíle, než přišel Jakub, tvořila harmonický pár. Sice už zažili krizi, a to v době, když je Mára uvrhl do dluhů, tu ale vyřešili.

Jednu chvíli dokonce Věrka Karlu z nevěry podezřívala, ale nebylo to v souvislosti s Jakubem. Úlisný Jakub Věrce přirostl k srdci a ani ve snu by ji nenapadlo, že by ji Karla mohla takhle zradit. Ale jakmile se to dozví, nejspíš to Karla pořádně schytá.

Zády se k ní nejspíš otočí i její manžel Mára, který ji dosud ve všem maximálně podporoval.

Hlídal děti, podporoval ji v práci a vůbec byl pořád k dispozici. Zatímco Mára byl ulítaný a po nočním ježdění ještě vodil Vojtu do školy, Karlu zajímalo jen to, kdy opět skončí v posteli s Jakubem. Teď to s Jakubem sice skončila a na chvíli to i vypadalo, že nevěra vyšumí. Jenže Jakub to jen tak nenechá a je velmi pravděpodobné, že se Mára o úletu své ženy nakonec dozví. 

Kryštof Rímský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Co Mára udělá, až se o vztahu Karly a Jakuba dozví? 

Karla dává v sázku celou svou rodinu. Adopce Vojty byla náročná a Kustíkovo zrození byl zázrak. Místo, aby si toho užívala, se Karla zapletla s Jakubem, tedy prvním mužem, který jí od seznámení se s Márou vstoupil do života.

Diváky teď ze všeho nejvíce zajímá, jak dějová linka Marečkových skončí a co Mára udělá, jestli se o úlety Karly dozví. Rozejde se s ní nebo oba společně nastoupí párovou terapii, která je znovu stmelí? To ukáže až čas. Důležitou roli v téhle otázce hrají děti, protože ty za nic nemohou a ani Mára určitě nebude mít v úmyslu je trestat. 

Zdroj článku:
  • autorský text