Moje máma veterinářka –⁠ něco starého končí a něco nového začíná

Moje máma veterinářka –⁠ něco starého končí a něco nového začíná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak dopadnou neshody mezi Susanne a Klausem Mertsovými? Má jejich manželství šanci, anebo je čas otevřít novou životní kapitolu?

Už se to tak v životě stává, že někdy člověk musí čelit složitým situacím a dělat těžká rozhodnutí. Následkem toho se mohou staré vztahy rozpadnout, ale mohou i vznikat nová přátelství. Své o tom ví i doktorka Mertensová ze seriálu Moje máma veterinářka. Původně relativně spokojený vztah s manželem Klausem se totiž začíná rozpadat. Na vině je toho víc. Jedním z důvodů je jejich vzájemná neshoda ohledně práce. Nepomáhá ani to, že spolu manželé tráví méně času kvůli oboustranné pracovní vytíženosti. Vše se ale nakonec rozpadá hlavně kvůli tomu, že Susanne odhalí Klausův románek s kolegyní.

Přestože se Klaus ze začátku snaží Susanne přesvědčit, že to byl omyl a už se to nebude opakovat, ona jeho planým slibům nevěří a manžela opouští. Na chvílí se spolu se synem stěhuje k rodičům a snaží si vše dobře promyslet. Nic ale není tak jednoduché, zvlášť když spolu mají dítě. A tak je Susanne na pochybách. Měla by manželovi odpustit a dát mu druhou šanci? Alespoň kvůli synovi by to možná zkusit chtěla. Jenomže když se vrací domů, aby vše s Klausem probrala, přistihne ho doma opět s jeho spolupracovnicí a milenkou. Teď už je plně rozhodnuta rozvést se.

Nehodlá se ale všeho jen tak vzdát. A protože je její manžel tak trochu horká hlava, čeká ji nejspíš velmi těžké období. Rozvody nebývají lehké a mohou přinést mnoho těžkých chvil. Doktorka Mertensová má ale jedno velké štěstí. Nebude na to totiž sama! Pohledný a milý pan doktor Christoph Lentz ji brzy vyzná lásku. A vzhledem k tomu, že ona jeho city opětuje, mohou se na onu těžkou cestu vydat společně. Jistě se jí podpora pořádného chlapa bude v takových chvílích hodit. Držíme palce nové lásce a doufejme, že se bývalí manželé nakonec budou umět dohodnout. Zvlášť kvůli synovi! 

Zdroj článku:
  • Autorský text