Madonna usedne do režisérského křesla. Její vlastní životopisný film prý bude divoká jízda

Madonna usedne do režisérského křesla. Její vlastní životopisný film prý bude divoká jízda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvaašedesátiletá zpěvačka Madonna se zřejmě řídila heslem „pokud chceš mít něco pořádně, udělej si to sám”. Na povrch vyplouvají první informace ohledně jejího připravovaného biografického filmu, jehož scénář i režii uchopila umělkyně do vlastních rukou.

Na scénáři spolupracuje s americkou autorkou a držitelkou ceny Oscar Diablo Cody, a to pod křídly společnosti Universal. Producentem je Amy Pascal, po jejímž boku Madonna v roce 1992 natočila Velké vítězství. Nutno podotknout, že Madonna má ve filmové branži nemalé zkušenosti. Během více než padesátileté kariéry se objevila v nepřeberném množství dokumentů o ní samotné, ale také několika celovečerních snímcích. Představila se například jako hlavní role Evy Duartové ve filmu Evita. I se samotnou režií má již zkušenosti, pod jejím vedením vznikly filmy Špína a moudrost (2008) a W.E. (2011).

 

„Chci vám ukázat neuvěřitelnou cestu, kterou mě život provedl jako umělce, muzikanta a tanečníka – člověka, který se na tomto světě snaží prosadit.”

 

Bez pochyby půjde o zajímavou podívanou už jenom z toho důvodu, že díky vlastní režii bude příběh popové ikony podán naprosto autenticky. Navíc je opravdu co vyprávět. Jako nejprodávanější zpěvačka všech dob, s nezměrnou vášní pro hudbu a vyprodanými halami, má za sebou nespočet úspěchu a život jako na horské dráze. 

Obsazení, předpokládané datum uvedení, ani přesný název zatím nejsou odtajněny. Jedním z diskutovaných názvů je „Live to tell”, podle jedné z jejich písní. Produkce láká na odtajnění pravdivého příběhu Madonny. Nezbývá než doufat, že snímek bude vyvedeným obrazem toho, co stojí za jednou z nejvlivnějších světových osobností, královnou zábavního průmyslu a bojovnicí za lidská práva. 

 

„Podstata filmu bude vždy hudba. Hudba mě donutila pokračovat a umění mě drželo při životě. Je to mnoho neřečených a inspirujících příběhů, kdo jiný by je měl vyprávět než já. Je podstatné sdílet horskou dráhu mého života mým hlasem a mým pohledem.”