Luděk ze seriálu Ulice: z manžela Lindy Rybové se anděl nestane

Luděk ze seriálu Ulice: z manžela Lindy Rybové se anděl nestane
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Většina diváků ho nemá ráda. Nebo spíš máme napsat, že ho přímo nesnáší? Co herce Vasila Fridricha v nových dílech čeká? Polepší se nebo vše zůstane při starém? Podívejte se na to, co nám o své roli prozradil.

Spíš, než jako divadelní herec je známý jako ten špatný z Ulice. Luděk svou manželku Blanku, která pracuje jako zubařka, psychicky týrá. I přes špatnou minulost se k němu Blanka vrátila, protože si její bývalý partner Evžen našel přítelkyni. Luděk její problémy s alkoholem zlehčoval, nebral je vůbec vážně, ale Blanka asi nechtěla zůstat sama, takže nakonec skončili spolu.

Herec je rád, že po něm lidé neházejí shnilá rajčata. „Lidé mi neříkají, že jsem zlý, ale že jsem v té Ulici tak odporný, slizký. Ale naštěstí je to spíše milé, že po mně ještě neházejí shnilá rajčata nebo nějaké ostré předměty. Zatím, otázka je, co bude v budoucnosti,“ bere vše s nadhledem.

Přiznal, že jeho role v seriálu nejspíš nebude lepší. Spíš se ještě všechno přiostří a možná to bude horší. „Teď jsme měli sezení se scenáristy, kde si řekneme půl roku či rok dopředu, co ta figura všechno zažije. Další máme na začátku října, tak já se jich zeptám, jestli by mě ‚nezpozitivněli‘, což by bylo dobře pro mě i pro ten seriál,“ napínal herec.

Zlepšovat se to nejspíš moc nebude, žádný anděl se z něj nestane. Fanouškům ale nezbývá nic jiného než seriál bedlivě sledovat, aby zjistili, jak Luděk s Blankou vůbec dopadnou.

Ve francouzské komedii Milionový údržbář si zahrál po boku Petra Nárožného a Veroniky Freimanové. Takovou možnost si nemohl vynachválit. „Je to čistá radost, stát na jednom jevišti s géniem gegu a s takovým komikem, jako je Petr Nárožný. Verunka je také výtečná herečka, nádherná žena, takže to je ryzí radost. Víc se k tomu říct nedá,“ rozpovídal se herec před kamerou Expresu.

 

Zdroje: