Love Island: Kdo je doopravdy vášnivá Hanka, která se ráda líbá?

Love Island: Kdo je doopravdy vášnivá Hanka, která se ráda líbá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hana Dědková (21) na sebe strhla pozornost všech přítomných spolubydlících ve vile i diváků hlavně tím, že při první líbací hře rozhodně nebyla za upejpavku a po Natálii, která zlíbala všechny přítomné svalovce jako leklá ryba, se do líbání pořádně opřela.

Její protějšky měly zavázané oči, a to bylo štěstí. Některým by možná vypadly. Její soupeřky na ni jen nevěřícně zíraly, a když jim ukázala, jak se to dělá, tak se alespoň trochu odvázaly.

Hanku si při prvním párování vybral Kryštof a vcelku si spolu rozuměli, ale nebylo to pro ně úplně to, co od skutečného protějšku očekávají. Když se ve vile objevil Jakub, Hanka zavětřila a bylo jasné, že se jí nově příchozí soutěžící hodně líbí. Hanka zatím vystupuje otevřeně, takže si s Kryštofem promluvila, a když vyšlo najevo, že on pokukuje po Denise, tak se při nejbližší příležitosti rozhodli, že už spolu nebudou sdílet postel a každý šel za hlasem svého srdce.

O soutěžících ve vile se toho zatím moc neví, ale protože Hana Dědková se loni objevila v soutěži krásy, přece jen za sebou v mediálním prostoru zanechala čerstvou stopu.

Sama o sobě říká, že si ji lidé pletou s populární americkou zpěvačkou Selenou Gomez a s kanadskou herečkou Ninou Dobrev. Nijak ji nevadí, že je s někým srovnávaná, a naopak to vidí jako výhodu, že si ji lidé snáze budou pamatovat.

Hana zatím jako modelka není moc známá, ale zajímavý vzhled, hezká postava a vlasy se jí nedají upřít, navíc kromě rtů si zatím zřejmě nedělala žádné úpravy vzhledu, a tak se v jejím případě dá mluvit o přirozené kráse. To se třeba v případě Natálie Kočendové, která už je celá předělaná, říct nedá. Kočendové ovšem její fanoušci často úpravy vzhledu neschvalují a poukazují na staré fotky, kde vypadala úplně jinak, ale přesto byla moc hezká.

Hana Dědková si možná od soutěže slibuje větší zviditelnění, které by jí mohlo rozjet kariéru ve světě modelingu. Zatím se ztrácí v záplavě podobných dívek se stejnými sny. Dva miliony korun by jí samozřejmě mohly také posloužit.

Mladá účastnice reality show nevsází všechno na jednu kartu, a kromě modelingu má v plánu i dokončit školu a ráda by také udělala nějakou povedenou kolekci. Nejdříve si chce vše důkladně promyslet.

Zatím to vypadá, že největším úspěchem rodačky z Ostravy byla účast ve skupině deseti nejúspěšnějších kandidátek v soutěži krásy. Jako záliby uvádí cestování, tanec a moderní gymnastiku, které se věnovala osm let. Studuje vyšší odbornou školu cestovního ruchu, a kromě vysněné kariéry v módním průmyslu by jednou chtěla mít velkou rodinu.

Na otázku, jaký je její smysl života, odpověděla pro iDnes:

„Chci svůj život prožít naplno. Splnit si sny a být užitečná v tomto státě. Život musí mít smysl, máte-li být skutečně šťastná.“

Zdroje článku:
  • iDnes,
  • presskit TV Nova,
  • autorský článek