Love Island: Dvě Natálky ve vile. Která je která?

Love Island: Dvě Natálky ve vile. Která je která?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve vile se sešly hned dvě Natálky. Dokonce si vyměnily i partnera Davida. Podívejte se, která je která a jak si vedou v Love Island.

Modelka Natálie

Jako jedna z bombshell ve vile se objevila modelka Natálie Kočendová. Aktuálně jí je 22 let a žije v Karviné. Rozhodně není novou tváří, ale naopak patří již mezi menší celebrity. Vyhrála totiž soutěž Top Modelka České republiky a ve známé soutěži Miss Czech Republic skončila na výborném třetím místě. Na svém atraktivním vzhledu ráda pracuje a zároveň si je své krásy a předností velmi dobře vědoma a neváhá toho využít.

Setkání finalistek Miss Czech republic Tatana Makarenko a Natálka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Krása Natálie je samozřejmě přirozená a jako modelka sklízela úspěchy již dříve, ale bohužel ani ona se nevyhnula několika plastickým operacím a úpravám. A to především dekoltu a výplně rtů. Zatím však veškeré úpravy působí poměrně přirozeným dojmem a Natálce opravdu sedí. Její krásu tak právem ocenili i ve vile, kde si při prvním recouplingu vybrala jako svého partnera Davida. To mnozí nechápou a označují to především jako chytrý tah s cílem hrát co nejlépe a pokusit se o celkové vítězství.

A že si ostatní musí dávat pozor, protože Natálie bude drsným a těžkým soupeřem, kdy to rozhodně nebude chtít vzdát bez boje. V posledních dílech je však otázkou, jaký vztah má Natálie s Davidem. Jestli jde o strategii, nebo je mezi nimi opravdu něco víc? Natálie nešetří úsměvy, což je příjemné na pohled, ale může se jednat také o taktiku, jak si získat sympatie navíc a déle se udržet v soutěži.

Interiérová designérka Naty

Druhá Natálka pochází z Bratislavy a je jí 23 let. Pracuje jako interiérová designérka a rozhodně se netají tím, že si ráda užívá život. Sexuální stránka je pro ni ve vztahu velmi důležitá. Zároveň to ale není to jediné, protože od perfektního partnera očekává i dobré srdce a dostatečnou vnímavost při řešení nejrůznějších situací. Stejně jako modelka Natálka má hřívu blonďatých vlasů.

Naty vstoupila do soutěže v hlavní desítce finalistů a nejdříve tvořila pár s Davidem. S ním si však příliš nerozuměla, takže jenom uvítala první recoupling, kdy si Davida vybrala právě Natálie. Jejím dalším partnerem se stal Štefan. S ním si dobře rozuměla. Jenže ve hře jim tolik štěstí nepřálo a Naty odešla jako jeden z prvních párů z vily. Stalo se tak po výsledcích diváckého hlasování, kdy nezískali tolik sympatií diváků jako ostatní soutěžící.

Průběh soutěže byl navíc pozastaven kvůli tropické bouři Hermíně. To se však koncem září povedlo ustát a soutěžící po kratší pauze opět zamířili do vily, kde se snaží hrát a zároveň hledat lásku.

Zdroje článku: