4 filmy, na které se můžete těšit v listopadu v kině

4 filmy, na které se můžete těšit v listopadu v kině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podzim je jako stvořený pro pohodové a zážitkové večery v kině. Ať už vyrazíte na odpolední představení se svými dětmi, na dámskou jízdu s kamarádkou nebo na romantický film se svým protějškem, máme pro vás čtyři skvělé tipy na filmy, které si můžete během listopadových dní užít.

Poslední noc v Soho

Snímek z americké produkce s prvky drama, thrilleru i hororu. Znáte někdy ten pocit, že se vám zdál úplně živý sen? A co když to může být tak trochu skutečnost? Snímek Poslední noc v Soho vás dostane napínavými scénami a nočními můrami jedné mladé studentky módního návrhářství v Londýně.

Přání Ježíškovi

Hledáte perfektní film pro celou rodinu v předvánočním období? Pak pro vás v českých kinech přichystala česká produkce hned dva vánoční filmy. V prvním z nich, Přání Ježíškovi, září v hlavní roli Richard Krajčo spolu s Veronikou Khek Kubařovou. O skvělou podívanou se ale zaslouží také Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Jiří Langmajer a další.

Příběh filmu Přání Ježíškovi se opírá o zdánlivě klasické všední problémy mnoha rodin, typické koření života každého z nás. Možná proto se v některých situacích i sami najdete.

Vánoční příběh

Druhým vánočním filmem z českých ručiček je Vánoční příběh. Premiéra filmu je plánovaná na 25. listopadu 2021 a slibuje opravdu krásnou, romantickou a nostalgickou náladu pro každého, kdo se na film přijde podívat. O styl a správnou atmosféru každé scény se postará hvězdné obsazení — Karel Roden, Jiří Lábus, Jiřina Bohdalová nebo také Jana Plodková, Oldřich Kaiser či Hynek Čermák a další.

Hlas lásky

Pokud hledáte správný film pro dámskou jízdu s vaší kamarádkou, pak bude životopisný film Hlas lásky to pravé ořechové. Hudební drama s prvky životopisu vypráví o životě pěvecké hvězdy Céline Dion. Neobyčejná cesta této úžasné zpěvačky, která si získala celý svět, zaujme jistě i vás skrz plátno kina.

Zdroj: