Lily-Rose Melody Depp: Vycházející hvězdička, kterou můžete zanedlouho vidět v kině ve filmu Voyagers – Vesmírná mise

Lily-Rose Melody Depp: Vycházející hvězdička, kterou můžete zanedlouho vidět v kině ve filmu Voyagers – Vesmírná mise
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lily-Rose Melody Depp se narodila 27. května 1999 v nemocnici nedaleko Paříže. Její otec je americký herec, producent a hudebník Johnny Depp, známý bouřlivák plnící stránky bulváru a matka francouzská zpěvačka a herečka Vanessa Paradis.

V roce 2012, po 14 letech manželství se její rodiče rozvedli a Lily i jejího mladšího bratra vychovávali ve střídavé péči mezi Los Angeles a Paříží. Lily-Rose a její bratr Jack trávili většinu času v Americe, kde navštěvovali prestižní soukromé školy v LA. Ve škole si Lily-Rose vedla velmi dobře a spolužáci ji měli moc rádi, i přes její smysl pro trochu černý humor, který zdědila po otci.

V roce 2007 byla Lily-Rose hospitalizována pro závažnou infekci, která vedla k akutnímu selhání ledvin. Její otec, který byl uprostřed natáčení filmu neváhal zastavit natáčení, aby mohl být po jejím boku, než se zotavila. Depp později věnoval přibližně 2 miliony dolarů nemocnici Great Ormond Street Hospital, kde se dívka léčila.

Zatímco mnoho dětí slavných umělců je od raného dětství ve světlech reflektorů po boku svých rodičů, Johnny Depp a Vanessa Paradis, se snažili své děti udržet mimo pozornost veřejnosti a dopřát jim normální dětství. I když existovalo mnoho profilů sociálních médií, které měly být Lily-Rose, byly všechny falešné, kromě jejího oficiálního účtu na Instagramu. Fotky a videa zveřejněné na falešných účtech byly většinou odcizeny z profilů jejich přátel.

Zvučné jméno a slavní rodiče dívce určitě pomohli nejen v herectví, ale v roce 2015 získala kontrakt, pro který by všechny mladé modelky „udělaly všechno“. Kromě filmové práce se Depp objevila na obálce různých módních časopisů a od roku 2015 je velvyslankyní značky Chanel. Vybral si ji Karl Lagerfeld, když jí bylo 15 let. V roce 2016 se stala tváří ikonické vůně Chanel č. 5.

V roce 2014 debutovala v americkém filmu Mroží muž, kde si zahrála se svým otcem. O dva roky později se objevila ve filmu Tanečnice (Francie, Belgie, Česko), za který získala nominaci na Cesara. Mohli jste ji vidět v historickém dramatu Král (hodnocení 79 %), které vzniklo ve spolupráci Velké Británie, Maďarska a Austrálie.

Nový film Voyagers – Vesmírná mise (v kině od 29.7.) je zajímavý sci-fi snímek určený především pro mladší diváckou skupinu. Jde o dobrodružství třiceti mladých lidí, kteří putují vzdáleným vesmírem směrem k planetě, která by měla být lidstvem kolonizovaná.  Problém je, že je tak daleko, že se současní vesmírní cestovatelé nedožijí okamžiku, kdy vesmírná loď přistane v novém domově. Jejich úkol je naprosto jiný. Musí během cesty vychovat další generaci cestovatelů, kteří převezmou jejich poslání a budou v cestě pokračovat, až první generace cestovatelů zemře. Problém mladých lidí začíná v okamžiku, kdy zjistí, že je jejich chování usměrňováno léky, které jsou jim dávkovány v jídle. Tak mají být mladí vesmírní průkopníci klidní a poslušně plnit všechny pokyny. V okamžiku odhalení situace vzniká na palubě vesmírné lodi chaos a skupina mladých astronautů se rozdělí na dvě skupiny. Jedna chce zachovat současný stav mise, druhá chce přestat s tlumícími léky a žít v rámci možností svůj život svobodně, ne jako laboratorní myšky.

Pokud máte rádi vesmírnou tématiku, neváhejte si film vychutnat. Kromě mladých herců se můžete těšit i na charismatického Colina Farrella a nádherné scenérie z vesmírného putování.

Zdroj: