Letní dobrodružství se seriálem Ordinace v růžové zahradě

Letní dobrodružství se seriálem Ordinace v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Většina delších seriálů se s diváky na celé léto loučí a bylo tomu tak i s oblíbenými postavami z nemocnice v Kamenici. Tentokrát je to poprvé, co se tvůrci rozhodli svým příznivcům dopřát další emotivní příběhy oblíbeného seriálu celé léto, a tak se každý čtvrtek dočkáme zbrusu nové epizody.

A určitě to není jediná novinka. Pro celé letní období jsou připravené zajímavé dějové linky. Jedna z nich bude dramatická a tři právě takové, jaké diváci mají nejraději, plné intrik, lásky, humoru a překvapivých zvratů.

Celé léto se tak na televizní obrazovky budou vracet oblíbené tváře primáře Máry, zamilované Aleny Mázlové, jejího mladého přítele Ondry, trochu zlobivé Bianky, slušné Dominiky, bojovnic Radky, Zity a Sandry, zloducha Rennera a dalších.

Je až neuvěřitelné, že se seriál drží na televizních obrazovkách už 17 let.

Dramatická linka bude pravděpodobně ta, která už celou řadu týdnů zasahuje do každé epizody. Samozřejmě je to osud Radky, která po šíleném období konečně našla oporu a také se dočkala propuštění Vojty z vazby, se kterým trochu pohnula Sandra. Vojta byl své přítelkyni a později manželce vždy oporou a jako jeden z mála ji věřil, že byla opravdu znásilněná.

Pokud jde o romantické linky seriálu, určitě se dočkáme vývoje manželství Jáchyma Kaliny a jeho ženy Evy, která dala manželovi pořádnou lekci. Přestože ke své „pomstě“ přistupovala dost naivně, získala si velké herecké sympatie. Patricie Pagáčová o své postavě sama říká, že by rozhodně nebyla tak tolerantní jako Eva.

Dominika a Marek, zdroj: TV Nova

Jak to vypadá, zrodila se nenápadně další sympatická dvojice – Dominika a Marek. Z nezávazného flirtování bude možná opravdový vztah. Přitom Dominika až donedávna před Markem neskrývala, že její srdce bije pro Jáchyma Kalinu a potřebuje se jen procvičit v milostných praktikách, aby záletného doktora mohla ulovit. Marek proti takovému trénování nic neměl, ale zdaleka to nebral tak lehkovážně jako jeho přítelkyně. Když se mladá medička konečně dostala k tomu, aby trénování zúročila s Jáchymem na hotelovém pokoji, došlo jí, že už ho vlastně ani nechce, protože se jí zalíbil její trenér v milostných hrách.

Na romantické vlně pokračuje i vztah Aleny a jejího mladého medika. Miky vzal Ondru na milost a konečně si své vztahy vyjasnili. Lásce tak stojí v cestě už jen Jakub Mázl, který by se potřeboval zamilovat, aby si řešil svůj život a nepletl se do života jiným.

Ondra a děti, zdroj: TV Nova

Tvůrci seriálu oznámili, že v létě budou mít více prostoru mladí herci, a také se můžeme těšit na příchod jedné oblíbené postavy z reality show.

Zdroj článku: