Zavzpomínejme společně na Leoška Juniora (David Gránský) ze seriálu Ohnivý kuře

Zavzpomínejme společně na Leoška Juniora (David Gránský) ze seriálu Ohnivý kuře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
David Gránský se stal za poslední roky miláčkem velkého množství divaček. Na svůj věk odehrál opravdu velké množství rolí. Pojďme si společně připomenout jednu z nich, a to Leoška Trébla Juniora ze seriálu Ohnivý Kuře. 

David Gránský (1992) je velmi talentovaný herec a moderátor, který se narodil ve Znojmě. V posledních letech je miláčkem velkého množství divaček a žen. A není se čemu divit. Mladý, krásný a sympatický muž, který nás zaujal ve velkém množství seriálů a filmů. Poprvé jste ho kromě soutěže X Faktor mohli vidět ve velmi oblíbeném seriálu Vyprávěj.

Hodně se proslavil také moderováním show Tvoje tvář má známý hlas, nebo ve filmech Špindl, Čertoviny, Vánoční Kameňák, Kameňák, Bastardi 2. Nejvíce ho ale známe ze seriálů. Především ZOO, Sestřičky Modrý kód, Modrý kód nebo třeba Gympl. Zajisté si ho ale vybavíte v seriálu Ohnivý kuře. Pojďme si ho společně připomenout.  

David Gránský si zahrál v seriálu Ohnivý kuře postavu Leoše Trébla mladšího. Častěji mu ale říkali Leošek Junior. Jedná se o syna Leoše Trébla a jeho manželky Renáty Tréblové. Tatínek Leoš je syn Karla Trébla, který je majitelem úspěšného rodinného hotelu Grand. Leoš Trébl je ale taky trochu podpantoflák ve spárách intrikánské Renáty. Ta se snaží získat z hotelu co nejvíce pro sebe a svého synáčka Leoška Juniora.

Společně se snaží o to, aby byl Leošek ve vedení hotelu a získal tak s Renátou větší pravomoce v rozhodování o rodinném hotelu Grand. Ne vždy se jim ale daří tak, jak by potřebovali, a proto se zamotávají do nejrůznějších intrik a záludných problémů.  

Renáta Tréblová (herečka Simona Babčáková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Leošek Trébl ze začátku není příliš sympatická postava a divácky mnohem oblíbenější je jeho nevlastní sestra Klára. V průběhu seriálů se ale z Leoše Juniora stává sympaťák, a to především díky tomu, že se vymaní ze spárů své maminky a začne jednat podlé svého svědomí. Později se také rozhoduje pro další vzdělání v cizině. Díky této proměně se mu také zlepšuje vztah s otcem a sestrou Klárou. Leošek Junior nebyl nikdy vyloženě zákeřná a záporná postava, ale buďme upřímní, po této pozvolné proměně jsme ho milovali ještě o něco více.   

Zdroj článku: