Lavi prý konečně dospěl a je zpět. Začalo natáčení očekávaného snímku Vyšehrad

Lavi prý konečně dospěl a je zpět. Začalo natáčení očekávaného snímku Vyšehrad
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Právě začalo natáčení filmového zpracování osudů Laviho, který ve stejnojmenném seriálu vynesl tvůrcům značnou popularitu. Za scénářem snímku stojí opět stejná trojice tvůrců: Tomáš Vávra, Jakub Štáfek, Petr Kolečko.

Lavi a jeho fotbalový talent

Kdo by tuto již kultovní televizní postavu neznal. Julius Lavický, známý pod svou přezdívkou Lavi, býval skutečným fotbalovým talentem. Dobře se vyvíjející kariéru mu ale stále více ničí jeho průšvihy. Chlast, kouření, ženské a nekončící party vedly k tomu, že přestal hrát za Spartu. Nyní nastupuje v dresu Vyšehradu, který řídí velmi svérázný majitel. Jak se s novou životní etapou popral, to už věrní fanoušci seriálu moc dobře ví.

Natáčení filmu začalo

Pokračování osudu talentovaného hráče sepsala opět stejná autorská trojka, co se podílela na úspěšném seriálu. Nyní ji v produkci Gangbang production natáčí zejména v Praze a okolí Jakub Štáfek, Ivana Chýlková, David Prachař nebo Jaroslav Plesl. Ve snímku se objeví i David Novotný a Jiří Dvořák. Natáčení by mělo probíhat zhruba do poloviny října.

Film bude dospělejší

Filmový počin by měl podle svých tvůrců působit dospěleji než jeho seriálová předloha. Nyní již nebude koncipován jako série krátkých skečových sekvencí. V roli režiséra se kromě tradiční role Martina Koppa objeví i jeden ze scénáristů a hlavní herecký představitel, Jakub Štáfek. Ten si v projektu „střihnul“ i roli producenta. Sám o novém projektu říká, že: „Lavi je pořád stejný dement, ale snaží se být lepší na té fotbalové úrovni. A to se mu daří.“ Budeme se tedy těšit na další porci jeho životních peripetií.

O tom, jaký výsledek se s novou filmovou verzí tvůrcům povede, se budeme moci přesvědčit na jaře příštího roku, kdy by se měl filmový Vyšehrad dostat do našich kin. Původních 10 epizod seriálu se setkalo s velkým diváckým úspěchem.