Láska prochází žaludkem: Erotikou nabitý příběh kuchařky ze Španělska. Tenhle milostný trojúhelník byste nečekali

Láska prochází žaludkem: Erotikou nabitý příběh kuchařky ze Španělska. Tenhle milostný trojúhelník byste nečekali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příběh Sofie, která vyrůstala v malém španělském městečku a už od malička se motala v kuchyni, je protkán životními vzestupy a pády všech hlavních hrdinů. A taky pořádnou porcí erotiky. A jak je ve španělské kinematografii zvykem – žádnou klasiku rozhodně nečekejte.

Sofie vyrůstala v restauraci svých rodičů

Sofie si od malička přála stát se slavnou kuchařkou. Od útlého věku se její život odehrával v restauraci jejích rodičů. A tak vyrůstala za zvuku cinkání příborů a nádobí, mezi vůní paelly, středomořské kuchyně, nebo Španěly tolik milovaných patatas bravas. Vaří ráda a ráda vymýšlí nové recepty. Není divu, že se rozhodne odejít ze školy a jít si za svým snem – stát se nejlepší kuchařkou na světě.

Bude jí stačit rodinný život?

Ze snu ale brzy sejde. Potká svého budoucího muže Toniho, a místo toho, aby svůj sen realizovala, se za nedlouho promění v matku tří dětí. I když vše vypadá zdálky jako idyla, Sofie není šťastná. Chybí jí její sen, její vlastní cesta. Toni samozřejmě nechápe, o co jde – stará se přeci o to, aby byla jeho rodina spokojená a zabezpečená, proč tedy jeho žena není šťastná? Dokonce ho povýšili v práci a mohou si dovolit vlastní dům.

Erotika a milostné napětí je kořením celého filmu

Film rozhodně není lichým vyprávěním o životě jedné kuchty. Zápletka se trochu zkomplikuje, když se na scéně opět objeví charismatický Frank, kterého hraje Madriďan Alfonso Bassave. Jak se celý příběh bude vyvíjet si nechte prozradit ideálně při pohodovém večeru, kdy budete mít na stolku něco dobrého k zakousnutí. Láska (třeba i filmová) přeci prochází žaludkem!

Stane se Sofie slavnou kuchařkou, zamotá se mezi dvěma muži, nebo bude věrnou manželkou a bude realizovat své dávné sny o vaření v místní restauraci?

TIP: zajímají váš články o snech? Více se jistě dočtěte v rubrice sny