Květen s Netflixem: 3. řada seriálu i reality show, kde vyhraje ten, kdo si nejlépe vylže identitu a zmanipuluje ostatní

Květen s Netflixem: 3. řada seriálu i reality show, kde vyhraje ten, kdo si nejlépe vylže identitu a zmanipuluje ostatní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už teď se můžete přenést na prosluněný jih Itálie, kde tráví další prázdniny v třetí sérii italského seriálu parta mladých lidí anebo se můžete pobavit trochu jinou reality show, kde soutěžící mohou lhát a intrikovat a stejně mají šanci být oblíbenými a vyhrát hlavní cenu.

Tři metry nad nebem (Summertime)

3. řada italského seriálu vonícího létem, 8 epizod, premiéra 4. května

Seriál v režii Lorenza Sportiella a Francesca Lagi debutoval na Netflixu v dubnu 2020. Jde o ryze italskou tvorbu. Postavu Summer Bennati vytvořila Rebecca Coco Edogamhe a Alessandra Alba hraje Ludovico Tersigni.

Dva vrstevníci mají naprosto odlišný životní styl. Summer je velmi introvertní dívka, která nesnáší léto. Aby toto období přežila, najde si práci v hotelu ve městě. Alessandro je klasický okouzlující a slavný chlapec díky sportovním výkonům na své milované motorce. Mezi oběma mladými lidmi evidentně přeskočí jiskra a bude to Alessandro, kdo udělá vše, aby získal srdce trochu odtažité dívky.

Co bylo v druhé sezóně

Ve druhé sezóně jsme byli svědky sblížení a následného odloučení Summer a Alessandra. V milostném příběhu došlo ke krizi, k tomu se přidal rozchod rodičů Summer. Ve finále sezóny potom došlo k děsivě vypadající nehodě, u které se zranila Lola a Alexandro byl zcela zničený.

V třetí a poslední sezóně: Romagna Riviéra je přohřátá sluncem a přichází další léto.

V těchto nových epizodách udělají Summer, Alessandro, Dario, Sofia, Edo a Blue další krok k objevení sebe sama, svých snů a tužeb. Jejich přátelství a příchod nových lidí do party je přivede k tomu, že pochopí něco důležitého o sobě a své budoucnosti. Dospívají a budou meset pochopit, že někoho opravdu milovat, může občas znamenat i nutnost vzdát se něčeho ze sebe.

The Cirkle

USA, 2020, 3 řada. reality show – seznamka

Všeobecně o této show lidé z počátku nemají valné mínění a světe div se, když se prokoušou úvodními epizodami, stane se toho slušná „návykovka“.

Soutěžící se navzájem nevidí (fyzicky), ale komunikují pomocí sociálních sítí, kde si mohou vytvořit prakticky jakoukoliv identitu. I přes trochu chaotický a často nelogický systém si show své věrné diváky vždy najde.

Druhá řada měla o poznání lepší recenze než první, tak by se mohla vydařit i zbrusu nová třetí řada.

Tvůrci tuto podívanou označili jako sociální experiment, ve kterém jde o postavení a strategii. Hráči flirtují, hledají přátele, uzavírají aliance, vyřazují se a snaží se vyhrát nemalou dolarovou výhru, třeba i podvodem.

Zdroj článku: