Kultovní Sci-Fi-Anime, který dostane adaptaci s opravdickými herci, je teď k vidění i na Netflixu

Kultovní Sci-Fi-Anime, který dostane adaptaci s opravdickými herci, je teď k vidění i na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V listopadu 2021 vyjde netrpělivě očekávaná adaptace kultovní anime „Kovboj Bebop: Lovec odměn“ v reálném životě s opravdickými herci. Ideální čas se tedy znovu podívat na oslavovaný originál – což je nyní na Netflixu snadno možné.

Oblíbený originál

Někdy stačí 26 dílů s délkou pouhých 25 minut, aby se seriál zapsal do historie. Manga „Kovboj Bebop“, vydána v roce 1998, si v průběhu let vydobyla absolutní kultovní status. A to není náhoda. „Kovboj Bebop“ je jedinečný mix sci-fi, westernu a noiru, opepřený s akcí, humorem a filozofickým základem, který nabízí tu nejlepší zábavu i pro ne-anime fanoušky.

Není tedy divu, že to nyní chce Netflix celé oživit živým akčním remakem. Nový „Cowboy Bebop“ vyjde 19. listopadu 2021 na streamovacím gigantu – a konkurovat s originálem by mělo být zatraceně těžké. Pokud se chcete znovu (nebo dokonce poprvé) sžít s anime předlohou, můžete i tento úkol splnit na Netflixu.

Jedinečný děj seriálu

V roce 2071 se zemský povrch po ničivém incidentu stal neobyvatelným. Velká část lidstva našla útočiště v jiných částech sluneční soustavy díky cestování hyperprostorem. S rozptýleným šířením se ale zvýšila i kriminalita, kterou vesmírná policie jen obtížně zadržuje.

Zde přicházejí na řadu takzvaní kovbojové, lovci odměn, kteří mají pomáhat udržovat zákon a pořádek v galaxii. Jedním z nich je bývalý zločinec Spike Spiegel narozený na Marsu, který se spolu s bývalým policistou Jetem Blackem a brzy i psem Einem, zlodějkou Faye Valentineovou a mladým hackerem Edem prohání od odměny k odměně na vesmírné lodi Bebop.

 

Zdroje: