Jeden z kultovních kreslených seriálů 90. let se vrátí do kina – a tady je první trailer

Jeden z kultovních kreslených seriálů 90. let se vrátí do kina – a tady je první trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rychlá rota patří k nejhezčím vzpomínkám dětí z 90. let. Teď nám myší produkce poskytuje jakési meta-pokračování těchto dvou burunduků, a to ve stylu Falešná hra s králíkem Rogerem. Těsně před premiérou se objevil nový trailer.

Rychlá rota v novém

Je to 30 let, co byl ukončen seriál s nejznámějšími burunduky Chip a Dale. Chip (John Mulaney) a Dale (Andy Samberg) sice žijí mezi kreslenými postavičkami a skutečnými lidmi v současném Los Angeles, ale jejich cesty se již dávno rozešly. Dale podstoupil plastickou CGI-operaci a baží se ve staré slávě, zatímco Chip pracuje jako renomovaný pojišťovací agent.

Ani jeden z nich ale netuší, že je čeká nové dobrodružství – někdo totiž unese nespočet kreslených postaviček jako například rybu Fabiuse z Arielle.

To, co odhalil první trailer, podtrhuje i nejnovější ukázka: „Chip and Dale: The Knights of Justice“, jak se film jmenuje v originále, není čistě dětským film, který má přiblížit novou generaci s kongeniálním duem burunduků. Je to i zábava pro dospělé, tedy pro lidi, kteří tehdy s hlodavčí dvojící vyrostli.

Skvělé obsazení

Za komediálním comebackem stojí mimo jiné dva muži, kteří téměř jistě vědí, jak nás bavit: Andy Samberg a Akiva Schaffer – tedy dvě třetiny známé komediální kapely „The Lonely Island".

Kromě Andyho Samberga a Johna Mulaneyho patří mezi obsazení KiKi Layneová (Kdyby ulice Beale mohla mluvit), Will Arnett (LEGO Příběh), Eric Bana (Mnichov), Flula Borg (Sebevražedný oddíl), Dennis Haysbert (Lucifer), Seth Rogen (Král lvů – zde znovu jako prase bradavičnaté Pumbaa) a J. K. Simmons (Spider-Man).  Některé z nich jen uslyšíme, někdo se ve filmu ale i přímo objeví, protože zde na sebe znovu naráží kreslené a animované postavy s opravdickými lidmi.

Zdroj článku: