Seriál Kukačky: Kam směřuje postava Marcely?

Seriál Kukačky: Kam směřuje postava Marcely?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se honí té drsné holce hlavou? Porod se blíží a Marcela se, místo příprav na mateřství, chystá na vysokou školu. Tento neobvyklý krok rozpoutává diskuze diváků na sociálních sítích. Proč Marcela nestudovala dříve? Proč prodává v obchodě a neživí se v oboru, který vystudovala na střední škole? Jak by teď, ve svých 25 letech, mohla studovat a starat se o dítě?

Seriál nabízí více možných vývojových linek, a tak bujná fantazie diváka pracuje na plné obrátky.

Marcela vše zvládne s podporou rodiny

Pod slupkou drsňačky se v Marcele skrývá citlivá duše, která pomáhá matce v obchodě a na vysokou školu nenastoupila proto, aby podržela rodiče v těžkém období. Rodina jí toho dost dluží, nyní je tedy řada na ní, aby jí umožnila studia a pomohla s výchovou dítěte.

Marcela začne nový život

Možná si Marcela nyní uvědomila, že si totálně zkazila život. Zahrabala se na vsi, kde má pověst přelétavé holky bez charakteru, a vše ještě korunovala početím dítěte s ženatým doktorem. Prostě má všeho dost – uspořádá si život podle svého, bude studovat a dítě dá jeho otci, doktorovi Tesařovi, který ho vychová se svou ženou.

Denisa Barešová s hereckým kolegou Adamem Ernestem
Denisa Barešová s hereckým kolegou Adamem Ernestem. | Zdroj: Miroslav Kučera / © Česká televize

Marcela bude žít s jedním z možných otců jejího dítěte a od studií upustí

Když se ohlédneme za minulostí, zjistíme, že Marcela žila opravdu bujarým životem. Tesař nebyl jediný, se kterým udržovala poměr. Byl tu také Hynek, jehož měla opravdu ráda. Podle všeho ji mrzí, že právě on se nepřenesl přes myšlenku, že by mohl vychovávat cizí dítě. Není ale právě Hynek skutečným otcem dítěte? Ovšem Marcela měla pletky i s Lubošem, který by na první pohled snesl Marcele „modré z nebe“, ale ve skutečnosti se utápí v sebelítosti a snaží se ze všech sil zavděčit otci, jenž o něj nikdy zájem neměl. Bude biologickým otcem právě Luboš?

Vzdá se Marcela dítěte – půjde svou cestou? Vychová dítě s podporou rodiny a pustí se do studia? Zůstane nakonec s jedním z potenciálních otců?

Nechme se překvapit. Konečné rozuzlení může být totiž daleko více šokující.

Zdroj článku:
  • Autorský text