Korejská skupina BLACKPINK má vlastní dokument na Netflixu, který mapuje jejich cestu na vrchol

Korejská skupina BLACKPINK má vlastní dokument na Netflixu, který mapuje jejich cestu na vrchol
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K-popová dívčí skupina BLACKPINK je dnes téměř celosvětově známá. Jejich cesta na vrchol však nebyla tak jednoduchá, jak se může zdát. Za jejich úspěchem totiž stojí léta dřiny a překážek, které nebylo tak jednoduché překonat.

Nový dokument BLACKPINK: Light Up The Sky na Netflixu vyšel 14. října. Filmová novinka vám nabídne pohled do zákulisí korejského popového průmyslu a prozradí příběhy 4 členek celosvětově známé kapely BLACKPINK – Lisy, Rosé, Jisoo, Jenni. Na Netflixu jsou nyní k dispozici i jako profilové ikonky.

Není film jen pro fanoušky?

Rozhodně ne. Pro ty to bude samozřejmě také skvělý zážitek, protože budou moci nakouknout více do zákulisí jejich tvorby a toho, jak vypadaly začátky kapely. Pro ostatní, kteří možná ani neví, co K-pop je, bude film však ještě větším přínosem.

Film ukáže, jak se skupina připravovala na jejich velké vystoupení na Coachelle, ale i jak se vůbec dala dohromady a co všechno pro to dívky musely obětovat a udělat.

Dokument vyšel krátce po vydaní jejich očekávaného alba s názvem The Album, na kterém najdete nové hity jako How You Like That nebo Ice Cream se Selenou Gomez.

Videoklip ke skladbě How You Like That získal neuvěřitelných 86,3 zhlédnutí jen za 24 hodin od vydání a BLACKPINK tím překonaly rekord na celém YouTube.

Členky kapely se dokumentu už nemohou dočkat a jsou rády, že se jejich příběh pomocí Netflixu dostane k více lidem.

Film má zatím skvělé ohlasy a obdržel pozoruhodných 80 % na csfd.cz.

Tak neváhejte a pusťte si tuto filmovou novinku!