Veronika odlétá za Rozinou! Znamená to konec Hanky Holišové v Ulici?

Veronika odlétá za Rozinou! Znamená to konec Hanky Holišové v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika Maléřová se v nejnovějších dílech Ulice dočkala překvapivé a krásné zprávy. Její dcera Rozina je těhotná. Nechce na to být sama, a tak se Verča rozhodne letět za ní, aby ji podpořila. Věrní diváci seriálu se však nemusejí obávat, že by o Hanku Holišovou přišli už napořád.

Různé tváře Hanky Holišové a její role v Ulici

Herečka Hana Holišová se narodila 6. srpna 1980 v Brně a znát ji můžete mj. ze seriálů Pálava (2022), Četníci z Luhačovic (2017) nebo Policie Modrava (2015). Hrála také ve filmu Gump – pes, který naučil lidi žít (2021) a zazářila v populární show Tvoje tvář má známý hlas. Její ztvárnění Beyoncé, Michaela Jacksona nebo Edith Piaf bylo nezapomenutelné.

V seriálu Ulice vídáme Hanku Holišovou od roku 2014. Od té doby ušla postava Veroniky Maléřové dlouhou cestu a zažila četná příkoří i spoustu radostných okamžiků. Prošla si vážnými zdravotními komplikacemi a bolestným rozchodem s manželem Martinem, který ji podvedl s mladší a atraktivnější Šárkou. Pak se na ni znovu usmálo štěstí a ona nalezla lásku v charismatickém Patrikovi, s nímž šťastně žije dodnes.

V poslední době zastávala v seriálu spíše vedlejší roli a sloužila hlavně jako loajální vrba svých těžce zkoušených kamarádek. Poté, co se Gábina začala potýkat s vážnou nemocí, převzala právě zkušená švadlenka Veronika dohled nad módním salonem. Vždy také ochotně vyslechne nejen utrápenou Gábinu, ale i Jitku, Ivu nebo svou nejlepší přítelkyni Blanku, jíž byla neocenitelnou oporou v mnoha krušných chvílích.

Bez Veroniky by to Blanka nezvládla. Zdroj: TV Nova

Rozina bude mít dítě! Veronika za ní hned odletí

Teď ale čekají Veroniku docela jiné starosti než ty pracovní a vztahové. Snad budou i mnohem příjemnější a plné radosti. Ačkoli vypadá, že na to vůbec ještě nemá věk, za několik měsíců se stane babičkou! Z druhého konce světa jí totiž náhle zavolala dcera Rozina, aby jí oznámila šťastnou zprávu, že s Victorem budou mít miminko. Dívčino těhotenství je však rizikové, a protože Victor tráví většinu času někde v práci, Róza zůstává doma v Kalifornii úplně sama. Nikoho jiného tam prakticky nezná a nemá si ani s kým popovídat. Po dlouhé době tak zase potřebuje máminu podporu. Veronika neváhá ani minutu a poprosí Gábinu, jestli by ji neuvolnila. Šéfová jí pochopitelně vyjde vstříc, a tak se zdá, že Veronika Maléřová nám skutečně zmizí z Ulice.

Veronika je Gábinina pravá ruka. Zdroj: TV Nova

Po krátké pauze Hanka už zase natáčí

Nenadálý odchod oblíbené postavy vyvolal mezi diváky řadu otázek a dohadů. Vyráží snad Hanka Holišová za novou a zajímavější rolí? Má herečka nový vztah, či dokonce plánuje vlastní miminko? Nebo ji zaměstnává tolik projektů, že potřebuje zvolnit? Dopřává si odchodem ze seriálu oddechový čas?

Věc se má tak, že Hanka skutečně potřebovala krátkou pauzu, aby se mohla věnovat něčemu jinému, ale není třeba se obávat, že bychom ji zcela ztratili. Aktuálně už totiž opět natáčí další díly Ulice, a tak nebude divákům scházet dlouho.

Zdroje článku: